Advocaat Deinum

Wil jij een betaalbare advocaat uit Deinum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Deinum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Deinum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Deinum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Deinum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deinum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetgumermolen, Beetgum en Engelum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Deinum

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Deinum? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Deinum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Deinum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Deinum
 • Ontslag aanvechten in Deinum
 • Personen- en Familierecht advocaat Deinum
 • Arbeidsrecht advocaat Deinum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Deinum
 • Strafrecht advocaat Deinum
 • Letselschade advocaat Deinum
 • Ondernemingsrecht advocaat Deinum
 • Civielrecht advocaat Deinum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Deinum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Deinum

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Deinum inschakelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Deinum kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Deinum. Dit komt vooral door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raad wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Deinum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Deinum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Deinum

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Deinum, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Deinum. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Deinum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Deinum grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Deinum

Een jurist in Deinum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Deinum, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Deinum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Deinum.

Letselschade advocaat Deinum

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Deinum je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Deinum je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Deinum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Deinum vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Deinum.

Letselschade advocaat Deinum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Deinum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Deinum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Deinum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je situatie. Professionaliteit is immers wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand is een kennismakingsgesprek vaak de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Deinum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Deinum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Deinum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deinum. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Deinum hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deinum? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Deinum echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Deinum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Deinum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Deinum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Deinum

Echte vakkundige in rechtsgebied

12 mei 2022

Een echte prof ontdekt. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Matthijs Scholten

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

8 mei 2022

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Richard Schipper

Inhoudelijk en bekwaam.

30 april 2022

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Martine van der Laan

Ineens een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

22 april 2022

- Johanna de Vos

Echte specialist in rechtsgebied

13 april 2022

Een echte prof ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Petronella Schipper

Zeer gelukkig met onze raadsman

7 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Erik de Jong

Juridische assistentie was fijn

29 maart 2022

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, heel welkom.

- Maria Martens

Eind goed, al goed

27 maart 2022

Na weken wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Judith van der Meulen

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

17 maart 2022

Door mijn raadsman geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Deborah van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Deinum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

de Boer & Egberts Advocaten

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland

058 294 1614
http://www.deboeregberts.nl/

Van Beilen Rauwerda advocaten

Balthasar Bekkerwei 104
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 299 1131
http://www.vanbeilenrauwerda.nl/