Advocaat Marssum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Marssum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Marssum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Marssum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Marssum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Marssum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marssum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetgumermolen, Beetgum en Engelum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Marssum

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Marssum? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Marssum is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Marssum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Marssum
 • Ontslag aanvechten in Marssum
 • Personen- en Familierecht advocaat Marssum
 • Arbeidsrecht advocaat Marssum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Marssum
 • Strafrecht advocaat Marssum
 • Letselschade advocaat Marssum
 • Ondernemingsrecht advocaat Marssum
 • Civielrecht advocaat Marssum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Marssum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Marssum

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Marssum een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Marssum kan je hier ideaal bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Marssum. Dit komt overwegend door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Marssum nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Marssum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Marssum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Marssum die je verder kunnen begeleiden, los van je kwestie. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Marssum.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Marssum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Marssum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Marssum, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Marssum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Marssum. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Marssum. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Marssum mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Marssum de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Marssum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Marssum.

Letselschade advocaat Marssum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Marssum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Marssum te traceren. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Marssum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Marssum.

Letselschade advocaat Marssum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Marssum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Marssum

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Marssum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je zeker weten verzekerd van bekwaam advies op maat.

Dan hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelal met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Marssum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Marssum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Marssum

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Marssum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Marssum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Marssum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Marssum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Marssum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Marssum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Marssum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Marssum

Exact zoals vermoed

13 mei 2022

Aanbod was netjes.

- Daniël Mulder

Echtscheiding ging fijn

2 mei 2022

Totaal ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Gerrit Bosch

Convenant opgesteld

29 april 2022

Convenant was vlug geregeld. Super!

- Leonie Smits

Convenant opgemaakt

23 april 2022

Convenant was snel verzorgd. Geweldig!

- Cornelis Bos

Precies zoals vermoed

14 april 2022

Prima aanbod gekregen.

- Rutger van Doorn

Goedkoop is duurkoop

5 april 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Eric Sanders

Exact zoals gehoopt

29 maart 2022

Goed aanbod ontvangen.

- Maria Bosman

Eenvoudig prima

24 maart 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Jasper Sanders

Forse schadeloosstelling bij letsel

15 maart 2022

- Melanie van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Marssum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

de Boer & Egberts Advocaten

Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland

058 294 1614
http://www.deboeregberts.nl/

Van Beilen Rauwerda advocaten

Balthasar Bekkerwei 104
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 299 1131
http://www.vanbeilenrauwerda.nl/