Advocaat Itens

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Itens die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Itens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Itens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Itens gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Itens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Itens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spannum, Hinnaard en Easterlittens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Itens

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Itens zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Itens een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Itens zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Itens is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Vandaar is het kiezen van een geschikte advocaat in Itens een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Itens je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Itens
 • Ontslag aanvechten in Itens
 • Personen- en Familierecht advocaat Itens
 • Arbeidsrecht advocaat Itens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Itens
 • Strafrecht advocaat Itens
 • Letselschade advocaat Itens
 • Ondernemingsrecht advocaat Itens
 • Civielrecht advocaat Itens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Itens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Itens

Een plaatselijk advocatenkantoor in Itens kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Itens helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Itens heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Itens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Itens

Om de geschikte persoon in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Itens. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Itens. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Itens. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Itens jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Itens

Een jurist in Itens mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Itens niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Itens, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is daarom noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Itens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Itens.

Letselschade advocaat Itens

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Itens wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Itens te treffen. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Itens die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Itens.

Letselschade advocaat Itens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Itens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Itens

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Itens krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens is een consultgesprek vaak de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Itens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Itens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Itens

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Itens zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Itens te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Itens is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Itens flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Itens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Itens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Itens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Itens

Heb door mijn advocaat een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is daardoor veel minder.

4 mei 2022

- Paul Smeets

Afhandeling was persoonlijk

26 april 2022

Elke fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Nathalie Prins

Prettige juridische ondersteuning

18 april 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Nancy Kuiper

Individueel bijgestaan

17 april 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Arie Vink

Geding netjes begeleid

7 april 2022

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt!!

- Tim Blom

Fijne juridische hulp

30 maart 2022

Geholpen door een professional die geweldig met me meeleeft, erg aangenaam.

- Wouter Jacobs

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

26 maart 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Ellen de Vries

Echtscheidingsconvenant verzorgd

19 maart 2022

In sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Petra van den Broek

Voelt goed

10 maart 2022

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Fantastisch!

- Caroline Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Itens

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/