Advocaat Hollum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Hollum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Hollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hollum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hollum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Hollum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ferwert, Ballum en Nes Ameland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hollum

Zoek je een professionele en goede advocaat in Hollum? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Hollum te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Hollum te zoeken in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Hollum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hollum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hollum
 • Ontslag aanvechten in Hollum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hollum
 • Arbeidsrecht advocaat Hollum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hollum
 • Strafrecht advocaat Hollum
 • Letselschade advocaat Hollum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hollum
 • Civielrecht advocaat Hollum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hollum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hollum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Hollum kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hollum helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal verlangd, maar met name als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Hollum is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Hollum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Hollum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Hollum die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Hollum staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het goed om diverse advocaten in Hollum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Hollum je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Hollum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hollum

Een jurist in Hollum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hollum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele incompetente advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Het is dus belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hollum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hollum.

Letselschade advocaat Hollum

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hollum je begeleiden. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Hollum je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hollum is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Hollum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hollum.

Letselschade advocaat Hollum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hollum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Hollum

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hollum in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hollum terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hollum te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hollum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hollum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hollum

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hollum zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Hollum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Hollum is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Hollum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hollum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hollum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hollum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hollum

Vlug een deskundige professional

1 maart 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Eveline Evers

Precies zoals verwacht

22 februari 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Antonius Bosman

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

17 februari 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Ruben van de Berg

Een professional die snapt waar die het over heeft

5 februari 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Bedankt!

- Pieter Koning

Aanrader!

23 januari 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade zaak goed geregeld.

- Remco Driessen

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

21 januari 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Jacobus de Vos

Persoonlijk bijgestaan

10 januari 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Bastiaan de Lange

Eind goed, al goed

5 januari 2024

Na weken wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Bart van de Velden

Goed begeleid van start tot beëindiging proces

30 december 2023

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Deborah Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hollum

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/