Advocaat Nes Ameland

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Nes Ameland die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nes Ameland verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nes Ameland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Nes Ameland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Nes Ameland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nes Ameland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wanswert, Lichtaard en Jislum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nes Ameland

Als je een advocaat in Nes Ameland zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Nes Ameland een vervelende. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Nes Ameland vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Nes Ameland en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Tevens huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Vandaar is het zoeken van een goede advocaat in Nes Ameland een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Nes Ameland. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nes Ameland
 • Ontslag aanvechten in Nes Ameland
 • Personen- en Familierecht advocaat Nes Ameland
 • Arbeidsrecht advocaat Nes Ameland
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nes Ameland
 • Strafrecht advocaat Nes Ameland
 • Letselschade advocaat Nes Ameland
 • Ondernemingsrecht advocaat Nes Ameland
 • Civielrecht advocaat Nes Ameland
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nes Ameland

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nes Ameland

Een plaatselijk advocatenkantoor in Nes Ameland kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nes Ameland helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nes Ameland heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Nes Ameland

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Nes Ameland

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Nes Ameland die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleemgeval. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Nes Ameland staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het handig om allerlei advocaten in Nes Ameland te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Nes Ameland je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een behoorlijk aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Nes Ameland, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nes Ameland

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Nes Ameland. Je kunt een jurist in Nes Ameland immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Nes Ameland niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Nes Ameland kan je hiermee helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Nes Ameland de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nes Ameland?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nes Ameland.

Letselschade advocaat Nes Ameland

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nes Ameland wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Nes Ameland te vinden. Het moet zeker wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nes Ameland die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nes Ameland.

Letselschade advocaat Nes Ameland zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nes Ameland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nes Ameland

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Nes Ameland in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nes Ameland terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nes Ameland te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nes Ameland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nes Ameland en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nes Ameland

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Nes Ameland zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Nes Ameland te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Nes Ameland is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Nes Ameland allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nes Ameland in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nes Ameland in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nes Ameland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nes Ameland

Aanrader!

30 juni 2024

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Leonie Jansen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

28 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Marijke Peeters

Zijn super bijgestaan in de zaak

19 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Daniël Kramer

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

10 juni 2024

Convenant was vlug overeengekomen. Buitengewoon!

- Kelly van de Brink

Vlot en passende raadsman gevonden

3 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Marinus de Haan

Geding tot een prima einde

31 mei 2024

Professionele support gekregen tijdens procedure via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Angelique Koning

Werkelijke specialist in rechtsgebied

20 mei 2024

Mijn raadsman had overduidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Charlotte van de Pol

Geen nummer, menselijke afhandeling

17 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Fijn.

- Björn Janssen

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

6 mei 2024

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Nienke van de Velden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nes Ameland

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/