Advocaat Holsloot

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Holsloot?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Holsloot verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Holsloot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Holsloot gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Holsloot
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holsloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Diphoorn, Veenoord en Sleen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holsloot

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Holsloot zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Holsloot een vervelende. Desondanks wil je een handige advocaat in Holsloot zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Holsloot en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Holsloot een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Holsloot je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holsloot
 • Ontslag aanvechten in Holsloot
 • Personen- en Familierecht advocaat Holsloot
 • Arbeidsrecht advocaat Holsloot
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holsloot
 • Strafrecht advocaat Holsloot
 • Letselschade advocaat Holsloot
 • Ondernemingsrecht advocaat Holsloot
 • Civielrecht advocaat Holsloot
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holsloot

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holsloot

Een advocatenkantoor in Holsloot heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Holsloot helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Holsloot is dat je doorgaans een persoon in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Holsloot

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Holsloot

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Holsloot te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Holsloot.

Evengoed is het slim om allemaal advocaten in Holsloot te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Holsloot je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Holsloot, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holsloot

Een jurist in Holsloot mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Holsloot verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holsloot?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holsloot.

Letselschade advocaat Holsloot

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Holsloot voor je te laten werken, maar dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Holsloot te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Holsloot om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holsloot.

Letselschade advocaat Holsloot zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holsloot zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Holsloot

Wanneer je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Holsloot in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Holsloot terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Holsloot.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holsloot.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holsloot en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holsloot

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Holsloot. Scheiden is natuurlijk over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Holsloot wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Holsloot? Een goede kandidaat opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Holsloot echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holsloot in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holsloot in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holsloot

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holsloot

Snel en passende advocaat gevonden

8 november 2023

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Kelly van de Veen

Vertrouwde partij

30 oktober 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Fantastisch!

- Robertus Groen

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

26 oktober 2023

Er is in onze kwestie door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Franciscus Koster

Zeer gelukkig met onze raadgever

11 oktober 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Petra Hermans

Geding keurig begeleid

2 oktober 2023

Professionele support gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Simon Bos

Echt een autoriteit

29 september 2023

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was royaal, dankzij mijn jurist!

- Jolanda Jacobs

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

24 september 2023

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Sharon Jansen

Individueel bijgestaan

17 september 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Rob Vos

Gewoon degelijk

10 september 2023

Fantastische raadsman, zoals ik had vermoed.

- Iris van Dijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holsloot

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Zuid-Oost Drenthe

Van Schaikweg 24
7811 KJ Emmen
Nederland

0591 647 111
http://www.advodrenthe.nl/