Advocaat Dalerveen

Behoefte aan een top advocaat uit Dalerveen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Dalerveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dalerveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Dalerveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Dalerveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dalerveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterhesselen, Aalden en Benneveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dalerveen

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Dalerveen? Het vinden van de beste advocaat in Dalerveen is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Dalerveen. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dalerveen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dalerveen
 • Ontslag aanvechten in Dalerveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Dalerveen
 • Arbeidsrecht advocaat Dalerveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dalerveen
 • Strafrecht advocaat Dalerveen
 • Letselschade advocaat Dalerveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Dalerveen
 • Civielrecht advocaat Dalerveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dalerveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dalerveen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Dalerveen kan zeker oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Dalerveen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal wenselijk, maar met name als het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Dalerveen is dat je over het algemeen een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Dalerveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Dalerveen

Het is van belang dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Dalerveen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Dalerveen. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Dalerveen. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Dalerveen vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dalerveen

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Dalerveen. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Dalerveen. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desondanks is een jurist in Dalerveen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Dalerveen een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Dalerveen de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dalerveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dalerveen.

Letselschade advocaat Dalerveen

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Dalerveen voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Dalerveen te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Dalerveen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dalerveen.

Letselschade advocaat Dalerveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dalerveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dalerveen

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Dalerveen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Dalerveen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Dalerveen te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dalerveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dalerveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dalerveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dalerveen. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Dalerveen wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dalerveen? Een juiste kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Dalerveen echt volkomen ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dalerveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dalerveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dalerveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dalerveen

Werkelijke specialist in rechtsgebied

4 mei 2022

Een echte prof gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Martijn de Koning

Juridische advies

27 april 2022

Geweldig handig rechtelijk advies op maat ontvangen. Dit hielp geweldig.

- Michiel de Graaf

De raadsman was zeer bereikbaar

18 april 2022

Goed bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Sander Kuipers

Voelt betrouwbaar

15 april 2022

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Super!

- Dennis van der Horst

Goedkoop is duurkoop

5 april 2022

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Stefan de Boer

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

2 april 2022

Erg betrouwbaar en gepast advies ontvangen door de advocaat.

- Lisette Bosman

Verstand van zaken

25 maart 2022

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Joyce de Ruiter

Eenvoudig goed

18 maart 2022

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Cindy Smit

Afhandeling was prima

10 maart 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Bram Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dalerveen

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Zuid-Oost Drenthe

Van Schaikweg 24
7811 KJ Emmen
Nederland

0591 647 111
http://www.advodrenthe.nl/

Cats Advocaten

Angelsloërdijk 27
7822 HK Emmen
Nederland

0591 670 310
http://www.advocats.nl/