Advocaat Dalen

Behoefte aan een professionele advocaat in Dalen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Dalen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dalen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Dalen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Dalen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dalen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gees, Zwinderen en Oosterhesselen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dalen

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Dalen? Het vinden van de beste advocaat in Dalen is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Dalen te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Dalen. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Dalen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dalen
 • Ontslag aanvechten in Dalen
 • Personen- en Familierecht advocaat Dalen
 • Arbeidsrecht advocaat Dalen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dalen
 • Strafrecht advocaat Dalen
 • Letselschade advocaat Dalen
 • Ondernemingsrecht advocaat Dalen
 • Civielrecht advocaat Dalen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dalen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dalen

Een advocatenkantoor in Dalen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Dalen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Dalen is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Dalen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dalen

Om de passende persoon in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Dalen. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Dalen. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Dalen. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Dalen voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dalen

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Dalen. Je kunt een jurist in Dalen namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Dalen kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Dalen de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dalen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dalen.

Letselschade advocaat Dalen

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Dalen je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Dalen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Dalen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Dalen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dalen.

Letselschade advocaat Dalen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dalen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dalen

Heb je een geschil met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Dalen krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Dalen die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Professionaliteit is immers wel buitengewoon fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens is een gesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dalen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dalen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dalen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dalen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Dalen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Dalen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Dalen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dalen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dalen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dalen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dalen

Voorbeeldig afgehandeld

28 april 2024

Had in korte periode een goeie aanbieding op maat, super!

- Nicolaas Martens

Scheiding ging prima

24 april 2024

Totaal ontzorgd door mijn advocaat tijdens echtscheiding.

- Brenda Hofman

Een prof die weet waar die het over heeft

17 april 2024

Direct de passende man gevonden. Bedankt!

- Bart Willems

Top advocaat gevonden

12 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Marije van Leeuwen

Echtscheiding ging degelijk

5 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn raadsman tijdens scheiding.

- Michiel Bosch

Vertrouwde partij

28 maart 2024

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Prettig!

- Mirjam Smit

Zijn super bijgestaan in de procedure

18 maart 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Barbara Gerritsen

Aanrader!

16 maart 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Ilona van den Broek

Moment voor actie

9 maart 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

Aanrader

- Thijs Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dalen

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/