Advocaat Bierum

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Bierum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bierum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bierum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bierum gezocht?

Een advocaat uit Bierum vinden

Advocaat Bierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oudeschip, Oosterwijtwerd en Godlinze bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bierum

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Bierum zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Bierum als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Bierum vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Bierum en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Bierum een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Bierum je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bierum
 • Ontslag aanvechten in Bierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Bierum
 • Arbeidsrecht advocaat Bierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bierum
 • Strafrecht advocaat Bierum
 • Letselschade advocaat Bierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Bierum
 • Civielrecht advocaat Bierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bierum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Bierum een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Vrijwel elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Bierum kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bierum. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens meestal een goed plan, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Bierum is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Bierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Bierum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Bierum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Bierum. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Bierum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Bierum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bierum

Een jurist in Bierum is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bierum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Het is mogelijk belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bierum.

Letselschade advocaat Bierum

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bierum voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Bierum te traceren. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Bierum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bierum.

Letselschade advocaat Bierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bierum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is uiteraard een prima idee om offertes op te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Bierum krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je altijd gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Dan is een consult over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bierum

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bierum zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Bierum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Bierum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Bierum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bierum

We zijn persoonlijk bijgestaan

1 maart 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Michel Scholten

We zijn persoonlijk bijgestaan

22 februari 2024

Juridische taal helder vertaald in het geding. Daarom erg content met de begeleiding.

- Pieter van Leeuwen

Een prof die snapt waar hij het over heeft

17 februari 2024

In minder dan no-time een kundige advocaat. Bedankt!

- Sabine van de Brink

Beste jurist van Holland

10 februari 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Manon van de Velden

Betrouwbare advocaat gevonden

23 januari 2024

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen van de advocaat.

- Petrus van Vliet

Uiteindelijk gerechtigheid

21 januari 2024

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Bart Peeters

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

14 januari 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Bram de Boer

Vertrouwde partner

6 januari 2024

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Fijn!

- Koen Schipper

Altijd bereikbaar voor aanvragen

31 december 2023

Prima bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Ellen Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bierum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/