Advocaat Harlingen

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Harlingen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Harlingen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Harlingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Harlingen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Harlingen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harlingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Midlum, Oosterbierum en Sexbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Harlingen

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Harlingen? Het vinden van de beste advocaat in Harlingen is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Harlingen. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Harlingen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Harlingen
 • Ontslag aanvechten in Harlingen
 • Personen- en Familierecht advocaat Harlingen
 • Arbeidsrecht advocaat Harlingen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Harlingen
 • Strafrecht advocaat Harlingen
 • Letselschade advocaat Harlingen
 • Ondernemingsrecht advocaat Harlingen
 • Civielrecht advocaat Harlingen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Harlingen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Harlingen

Een advocatenkantoor in Harlingen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Harlingen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Harlingen heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Harlingen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Harlingen

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Harlingen te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Harlingen.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Harlingen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Harlingen je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een behoorlijk aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Harlingen, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Harlingen

Een jurist in Harlingen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Harlingen niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Harlingen verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is derhalve van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Harlingen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Harlingen.

Letselschade advocaat Harlingen

Een letselschade advocaat in Harlingen kan je bijstaan om een redelijke claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Een letselschade advocaat in Harlingen helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Harlingen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Harlingen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Harlingen.

Letselschade advocaat Harlingen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Harlingen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Harlingen

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Harlingen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Harlingen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Harlingen.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Harlingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Harlingen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Harlingen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Harlingen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Harlingen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Harlingen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Harlingen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Harlingen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Harlingen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Harlingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Harlingen

Vertrouwde partner

23 juni 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Prettig!

- Stefan Vos

Juridische begeleiding

17 juni 2024

Onmiskenbaar kundige raadsman gevonden. Dat scheelde enorm veel.

- Robert van Doorn

Ineens een forse vergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor veel minder.

12 juni 2024

- Sebastiaan Timmermans

Inhoudelijk en vakkundig.

4 juni 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Bianca Mol

Goede juridische ondersteuning

26 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Pieter Jansen

Zoals verwacht

19 mei 2024

Prima aanbod gekregen.

- Petra de Leeuw

Hele zaak vakkundig begeleid

17 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Charlotte van Dam

Betrouwbare raadsman gevonden

5 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Ronald Vos

Inderdaad zoals gehoopt

1 mei 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Inge van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Harlingen

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/