Advocaat Kommerzijl

Behoefte aan een professionele advocaat in Kommerzijl die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Kommerzijl verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Kommerzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Kommerzijl gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Kommerzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kommerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Houwerzijl, Lauwerzijl en Niehove bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kommerzijl

Als je een advocaat in Kommerzijl zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Kommerzijl een nare. Desondanks wil je een juiste advocaat in Kommerzijl zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Kommerzijl is namelijk de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het kiezen van een juiste advocaat in Kommerzijl een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Kommerzijl. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kommerzijl
 • Ontslag aanvechten in Kommerzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Kommerzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Kommerzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kommerzijl
 • Strafrecht advocaat Kommerzijl
 • Letselschade advocaat Kommerzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Kommerzijl
 • Civielrecht advocaat Kommerzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kommerzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kommerzijl

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Kommerzijl een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Kommerzijl kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Kommerzijl. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Kommerzijl toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Kommerzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Kommerzijl

Om de juiste personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Kommerzijl. Advocaten in Kommerzijl zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Kommerzijl. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Kommerzijl jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kommerzijl

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Kommerzijl. Je kunt een jurist in Kommerzijl wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Kommerzijl niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Kommerzijl mogelijk.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Kommerzijl uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kommerzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kommerzijl.

Letselschade advocaat Kommerzijl

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Kommerzijl je bijstaan. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Kommerzijl je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Kommerzijl is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Kommerzijl vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kommerzijl.

Letselschade advocaat Kommerzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kommerzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kommerzijl

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Kommerzijl krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Bekwaamheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Daarna hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kommerzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kommerzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kommerzijl

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Kommerzijl. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Kommerzijl hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Kommerzijl? Een juiste kandidaat treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Kommerzijl echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kommerzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kommerzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kommerzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kommerzijl

Mooi verzorgd

28 mei 2024

Vlot de passende persoon gevonden, aangenaam!

- Kevin Mol

Juridische raad

20 mei 2024

Ontzettend handig juridisch begeleiding op maat gehad. Dat hielp geweldig.

- Kevin van Loon

Erg gelukkig met onze raadsman

15 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Chantal Willems

Dreigend ontslag voorkomen

8 mei 2024

Dankzij mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Janneke van Leeuwen

Gerechtigheid!

30 april 2024

Door mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Femke Martens

Het uit elkaar gaan tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

22 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Kirsten van Beek

Prima advocaat gevonden

15 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Cindy Jacobs

Grote kostenvergoeding bij letsel

10 april 2024

- Marleen Kramer

Begeleiding was persoonlijk

2 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Zeer content met het traject.

- Paulus van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kommerzijl

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/