Advocaat Steenbergen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Steenbergen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Steenbergen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Steenbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Steenbergen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Steenbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Een, Westervelde en Langelo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Steenbergen

Als je een advocaat in Steenbergen zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Steenbergen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Steenbergen vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Steenbergen en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Daarnaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het kiezen van een handige advocaat in Steenbergen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je flink in je speurtocht naar een handige advocaat in Steenbergen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Steenbergen
 • Ontslag aanvechten in Steenbergen
 • Personen- en Familierecht advocaat Steenbergen
 • Arbeidsrecht advocaat Steenbergen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Steenbergen
 • Strafrecht advocaat Steenbergen
 • Letselschade advocaat Steenbergen
 • Ondernemingsrecht advocaat Steenbergen
 • Civielrecht advocaat Steenbergen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Steenbergen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Steenbergen

Een regionaal advocatenkantoor in Steenbergen kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Steenbergen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Steenbergen is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Steenbergen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Steenbergen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Steenbergen die je ook kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Steenbergen.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Steenbergen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Steenbergen je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Steenbergen, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Steenbergen

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Steenbergen. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Steenbergen. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Steenbergen niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Steenbergen een optie.

Verifiëer van tevoren wel over het algemeen even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Steenbergen verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Steenbergen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Steenbergen.

Letselschade advocaat Steenbergen

Een letselschade advocaat in Steenbergen kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Steenbergen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Steenbergen is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Steenbergen vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Steenbergen.

Letselschade advocaat Steenbergen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Steenbergen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Steenbergen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Steenbergen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Steenbergen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Steenbergen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Steenbergen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Steenbergen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Steenbergen

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Steenbergen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Steenbergen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Steenbergen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Steenbergen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Steenbergen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Steenbergen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Steenbergen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Steenbergen

Prima advies gekregen!

5 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Karin de Ruiter

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

1 mei 2024

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Suzanne van der Linden

Begeleiding was persoonlijk

24 april 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Melanie Dijkstra

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

20 april 2024

Er is in onze zaak door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Monique Hendriks

Fijne juridische hulp

8 april 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Suzanne Kuijpers

Meest deskundige raadsman van het land

2 april 2024

Klikte meteen vertrouwd en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Ruud de Jonge

Vakkundige advocaat

29 maart 2024

Razendsnel de geschikte man ontdekt. Bedankt!

- Marinus Jansen

Prima raadgeving gekregen!

23 maart 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Thomas Smit

Meest vakkundige advocaat van Holland

12 maart 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Martin van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Steenbergen

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/