Advocaat Roden

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Roden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Roden verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Roden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Roden gezocht?

Een advocaat in Roden vinden

Advocaat Roden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Langelo, Nietap en Leutingewolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roden

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Roden zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Roden als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Roden zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Roden is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Roden een serieuze taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je fors in je speurtocht naar een goede advocaat in Roden. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roden
 • Ontslag aanvechten in Roden
 • Personen- en Familierecht advocaat Roden
 • Arbeidsrecht advocaat Roden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roden
 • Strafrecht advocaat Roden
 • Letselschade advocaat Roden
 • Ondernemingsrecht advocaat Roden
 • Civielrecht advocaat Roden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roden

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Roden regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Roden kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Roden. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Roden is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Roden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Roden

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Roden, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Roden zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet zuiver met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Roden. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Roden hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roden

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Roden. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Roden. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Roden mogelijk.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Roden uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roden.

Letselschade advocaat Roden

Een letselschade advocaat in Roden kan je bijstaan om een passende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Roden je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is derhalve een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Roden is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Roden vindt je vrijblijvend, gunstig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roden.

Letselschade advocaat Roden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roden

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Roden krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Roden die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. Professionaliteit is namelijk wel erg fijn voor bij juridische zaken.

Hierna is een kennismakingsgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roden

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roden. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Roden wel van pas komen bij dit proces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roden? Een goede kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Roden echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roden

Daadwerkelijk een expert

28 juni 2024

Een lastige periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was aanzienlijk, door mijn advocaat!

- Angela de Lange

Goed begeleid van start tot einde traject

22 juni 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Sandra Kuijpers

Dreigend ontslag tegengegaan

9 juni 2024

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Elizabeth van der Linden

Procedure gewonnen!

8 juni 2024

Door mijn voortreffelijke advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Marcel Schouten

Juridische raad

30 mei 2024

Voelbaar vakkundige advocaat gevonden. Het hielp heel erg.

- Petronella Kuijpers

Eenvoudig goed

21 mei 2024

Helder en snel. Dank!

- Lisette van der Horst

Voelt betrouwbaar

14 mei 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me bijstaat. Top!

- Thijs van der Laan

We zijn persoonlijk bijgestaan

9 mei 2024

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Hierdoor zeer content met de afhandeling.

- Sanne Smits

Moment voor actie

3 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Snel afgehandeld

- Hanneke van de Velde

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roden

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/