Advocaat Leidschendam

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Leidschendam die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Leidschendam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Leidschendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Leidschendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Leidschendam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leidschendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Den Hoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Leidschendam

Indien je een advocaat in Leidschendam zoekt, heeft dat vaak een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Leidschendam een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Leidschendam vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Leidschendam is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Ook huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Vandaar is het kiezen van een geschikte advocaat in Leidschendam een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Leidschendam je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Leidschendam
 • Ontslag aanvechten in Leidschendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Leidschendam
 • Arbeidsrecht advocaat Leidschendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Leidschendam
 • Strafrecht advocaat Leidschendam
 • Letselschade advocaat Leidschendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Leidschendam
 • Civielrecht advocaat Leidschendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Leidschendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Leidschendam

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Leidschendam inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Leidschendam kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Leidschendam. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook altijd een goed concept, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Leidschendam is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Leidschendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Leidschendam

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Leidschendam, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Leidschendam. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Leidschendam. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Leidschendam vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Leidschendam

Een jurist in Leidschendam is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Leidschendam niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Leidschendam, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Leidschendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Leidschendam.

Letselschade advocaat Leidschendam

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Leidschendam wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Leidschendam te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Leidschendam om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Leidschendam.

Letselschade advocaat Leidschendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Leidschendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Leidschendam

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Leidschendam krijgt toegewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je altijd gegarandeerd van competent advies op maat.

Daarna is een adviesgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Leidschendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Leidschendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Leidschendam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leidschendam. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Leidschendam wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leidschendam? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Leidschendam echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Leidschendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Leidschendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Leidschendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Leidschendam

Altijd bereikbaar voor aanvragen

2 mei 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Paulus van der Meulen

Top geregeld

22 april 2024

Had binnen korte tijd een mooie aanbieding op maat, fantastisch!

- Anna Gerritsen

We zijn persoonlijk begeleid

17 april 2024

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg content met de begeleiding.

- Marcel Dijkstra

Geen nummer, menselijke afhandeling

13 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Dennis van der Laan

Dreigend ontslag afgewend

4 april 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Femke Gerritsen

Vertrouwelijke advocaat getroffen

27 maart 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Arjan de Groot

Echt een kenner

18 maart 2024

Door mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Ruud Vink

Procedure gewonnen!

12 maart 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Angelique van der Meer

Professionele en ervaren

5 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Sharon Dijkstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Leidschendam

SRK Legal

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
Nederland

079 344 8181
https://www.srk.nl/

Ad iure Advocatenkantoor

Nieuwstraat 20A
2266 AD Leidschendam
Nederland

070 369 6599
http://www.ad-iure.nl/

HJF Advocaten

Westeinde 58-D
2275 AG Voorburg
Nederland

070 387 0008
http://www.hjfadvocaten.nl/