Advocaat Pijnacker

Behoefte aan een professionele advocaat in Pijnacker die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Pijnacker verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Pijnacker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Pijnacker gezocht?

Een advocaat uit Pijnacker vinden

Advocaat Pijnacker
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pijnacker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rotterdam, Zoetermeer en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Pijnacker

Als je een advocaat in Pijnacker zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Vaak gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Pijnacker als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Pijnacker een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Pijnacker is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het uitzoeken van een handige advocaat in Pijnacker een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je enorm in je speurtocht naar een praktische advocaat in Pijnacker. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Pijnacker
 • Ontslag aanvechten in Pijnacker
 • Personen- en Familierecht advocaat Pijnacker
 • Arbeidsrecht advocaat Pijnacker
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Pijnacker
 • Strafrecht advocaat Pijnacker
 • Letselschade advocaat Pijnacker
 • Ondernemingsrecht advocaat Pijnacker
 • Civielrecht advocaat Pijnacker
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Pijnacker

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Pijnacker

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Pijnacker een handig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Pijnacker kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Pijnacker. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Pijnacker werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Pijnacker

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Pijnacker

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Pijnacker die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Pijnacker.

Ook is het verstandig om allerlei advocaten in Pijnacker te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Pijnacker je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Pijnacker, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Pijnacker

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Pijnacker. Je kunt een jurist in Pijnacker immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Pijnacker niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Pijnacker mogelijk.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Pijnacker verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Pijnacker?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Pijnacker.

Letselschade advocaat Pijnacker

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Pijnacker wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Pijnacker te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Pijnacker die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Pijnacker.

Letselschade advocaat Pijnacker zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Pijnacker zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Pijnacker

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Pijnacker in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Pijnacker terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Pijnacker.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Pijnacker.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Pijnacker en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Pijnacker

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Pijnacker zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Pijnacker te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Pijnacker is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Pijnacker aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Pijnacker in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Pijnacker in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Pijnacker

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Pijnacker

Begeleiding was fantastisch

23 mei 2024

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Peter Visser

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

16 mei 2024

Zeer solide en passend advies gekregen van de raadsman.

- Jasper van Dongen

Individueel bijgestaan

7 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Adriana Mol

Goedkoop is duurkoop

28 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ronald Willemsen

Heel erg professioneel

24 april 2024

Een werkelijke prof getroffen. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Nicolaas Vos

Kennis van wetgeving

14 april 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Marianne Scholten

De advocaat was zeer bereikbaar

9 april 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Sabine de Jonge

Scheiding prima geregeld

4 april 2024

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Thijs Postma

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

29 maart 2024

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Anita Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Pijnacker

Theunessen De Jong advocaten

Herenstraat 26
2651 CB Berkel en Rodenrijs
Nederland

010 213 5997
http://www.theunessendejong.nl/

Van Schaik c.s. Advocaten

Berkelse Poort 39
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Nederland

010 511 6771
http://www.vanschaikcs.nl/

T. Bissessur Advocatenkantoor

Grotewaard 1
2716 XP Zoetermeer
Nederland

079 352 1516
http://www.bissessuradvocatuur.nl/werkwijze.html