Advocaat Delfgauw

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Delfgauw?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Delfgauw verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Delfgauw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Delfgauw gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Delfgauw
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delfgauw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vlaardingen, Rotterdam en Schiedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Delfgauw

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Delfgauw zoekt, je meestal niet in een allerbeste bui bent. Regelmatig gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Delfgauw als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Delfgauw een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Delfgauw is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Hiernaast is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Delfgauw een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Delfgauw je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Delfgauw
 • Ontslag aanvechten in Delfgauw
 • Personen- en Familierecht advocaat Delfgauw
 • Arbeidsrecht advocaat Delfgauw
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Delfgauw
 • Strafrecht advocaat Delfgauw
 • Letselschade advocaat Delfgauw
 • Ondernemingsrecht advocaat Delfgauw
 • Civielrecht advocaat Delfgauw
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Delfgauw

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Delfgauw

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Delfgauw inschakelen een goede optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Delfgauw kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Delfgauw. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Delfgauw is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Delfgauw

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Delfgauw

Om de geschikte persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Delfgauw. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Delfgauw. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Delfgauw. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Delfgauw jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Delfgauw

Een jurist in Delfgauw mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Delfgauw, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Delfgauw?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Delfgauw.

Letselschade advocaat Delfgauw

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Delfgauw voor je te laten beginnen, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Delfgauw te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Delfgauw die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Delfgauw.

Letselschade advocaat Delfgauw zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Delfgauw zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Delfgauw

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Delfgauw in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Delfgauw terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Delfgauw.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Delfgauw.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Delfgauw en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Delfgauw

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Delfgauw. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Delfgauw wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Delfgauw? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Delfgauw echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Delfgauw in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Delfgauw in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Delfgauw

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Delfgauw

Scheiding ging goed

21 april 2024

Echt ontzorgd door mijn raadsman gedurende scheiding.

- Hanneke Janssen

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

14 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Maartje Evers

Erg gelukkig met onze raadgever

7 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Super.

- Hendrika van Leeuwen

Geding keurig begeleid

6 april 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Jacob van Beek

Meest kundige advocaat van Holland

30 maart 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Jessica de Groot

Vlug de juiste specialist gevonden

19 maart 2024

Na de offertes snel de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde snel.

- Barbara van der Meulen

Echtscheiding ging goed

15 maart 2024

Door mijn jurist geen moeilijkheden gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Eveline Mulder

Dreigend ontslag afgewend

6 maart 2024

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- David Schouten

Forse compensatie bij letsel

1 maart 2024

- Monique Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Delfgauw

Advocatenkantoor Alam-Khan

Papsouwselaan 119M
2624 AK Delft
Nederland

015 760 0024
http://www.alam-khan.nl/

Bouman Advocatenkantoor

Oosteinde 206
2611 ST Delft
Nederland

015 215 9885
http://www.advocatenkantoorbouman.nl/

Advocaat Weermeijer

Oude Delft 49
2611 BC Delft
Nederland

015 364 9320
http://www.advocaatweermeijer.nl/