Advocaat Lemmer

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Lemmer?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Lemmer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lemmer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Lemmer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Lemmer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemmer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sloten, Wijckel en Woudsend bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lemmer

Wanneer je een advocaat in Lemmer zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Lemmer een nare. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Lemmer een karwei die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Lemmer is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Lemmer een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Lemmer je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lemmer
 • Ontslag aanvechten in Lemmer
 • Personen- en Familierecht advocaat Lemmer
 • Arbeidsrecht advocaat Lemmer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lemmer
 • Strafrecht advocaat Lemmer
 • Letselschade advocaat Lemmer
 • Ondernemingsrecht advocaat Lemmer
 • Civielrecht advocaat Lemmer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lemmer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lemmer

Een advocatenkantoor in Lemmer heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Lemmer inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Lemmer is dat je over het algemeen een individu in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Lemmer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lemmer

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Lemmer, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Lemmer. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Lemmer. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Lemmer grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lemmer

Een jurist in Lemmer is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Lemmer niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lemmer verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lemmer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lemmer.

Letselschade advocaat Lemmer

Wellicht denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Lemmer voor je te laten werken, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Lemmer te traceren. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lemmer die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lemmer.

Letselschade advocaat Lemmer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lemmer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lemmer

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lemmer in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Lemmer terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lemmer te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lemmer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lemmer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lemmer

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lemmer. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Lemmer wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lemmer? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Lemmer echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lemmer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lemmer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lemmer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lemmer

Forse schade-uitkering gekregen

11 mei 2022

- Linda Kuiper

Zijn super bijgestaan in de zaak

6 mei 2022

De afhandeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Adriana Kok

Gehele zaak vakkundig begeleid

1 mei 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Jasper Huisman

Correct verzorgd

21 april 2022

Had in korte tijd een goeie offerte op maat, top!

- Maurice van Veen

Vakkundige raadsman

11 april 2022

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Schitterend!

- Brenda Scholten

Een prof die snapt waar hij het over heeft

7 april 2022

Direct de passende man gevonden. Schitterend!

- Bart de Koning

Juridische hulp was aangenaam

3 april 2022

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, heel aangenaam.

- Evelien Koster

Vakkundige raadsman

25 maart 2022

In minder dan no-time een deskundige advocaat. Bedankt!

- Ivo Maas

Zoals bedacht

17 maart 2022

Aanbieding was passend.

- Chantal Smit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lemmer

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/