Advocaat Lijtsewierrum

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Lijtsewierrum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lijtsewierrum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lijtsewierrum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Lijtsewierrum gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lijtsewierrum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lijtsewierrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hinnaard, Easterlittens en Tjalhuizum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lijtsewierrum

Zoek je een gekwalificeerde en geschikte advocaat in Lijtsewierrum? Het vinden van de allerbeste advocaat in Lijtsewierrum is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar echt voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Lijtsewierrum. Door deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lijtsewierrum die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lijtsewierrum
 • Ontslag aanvechten in Lijtsewierrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Lijtsewierrum
 • Arbeidsrecht advocaat Lijtsewierrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lijtsewierrum
 • Strafrecht advocaat Lijtsewierrum
 • Letselschade advocaat Lijtsewierrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Lijtsewierrum
 • Civielrecht advocaat Lijtsewierrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lijtsewierrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lijtsewierrum

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Lijtsewierrum een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lijtsewierrum kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lijtsewierrum. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Lijtsewierrum toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Lijtsewierrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lijtsewierrum

Om de geschikte personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lijtsewierrum. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Lijtsewierrum. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Lijtsewierrum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Lijtsewierrum grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lijtsewierrum

Een jurist in Lijtsewierrum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Lijtsewierrum niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Lijtsewierrum, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou daar dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lijtsewierrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lijtsewierrum.

Letselschade advocaat Lijtsewierrum

Een letselschade advocaat in Lijtsewierrum kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Lijtsewierrum helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Lijtsewierrum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Lijtsewierrum vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lijtsewierrum.

Letselschade advocaat Lijtsewierrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lijtsewierrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lijtsewierrum

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een aardig plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Lijtsewierrum. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. Professionaliteit is namelijk wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische affaires.

Dan hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lijtsewierrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lijtsewierrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lijtsewierrum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lijtsewierrum. Scheiden is natuurlijk altijd ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Lijtsewierrum wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lijtsewierrum? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Lijtsewierrum echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lijtsewierrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lijtsewierrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lijtsewierrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lijtsewierrum

Had dit veel sneller moeten doen

11 mei 2022

Na opgelicht te zijn door mijn vorige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Frank de Groot

Begeleiding was super

4 mei 2022

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Erwin Boer

Exact zoals gehoopt

30 april 2022

Aanbod was keurig.

- Ruben Verbeek

Simpelweg perfect

23 april 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Ruben van der Meer

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

15 april 2022

Een werkelijke specialist gevonden. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Bas Molenaar

Royale schade-uitkering gekregen

5 april 2022

- Robertus Bosch

Vlot en passende advocaat gevonden

29 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Ramona van de Velden

Had dit veel eerder moeten doen

24 maart 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik via advocaatkaart wel een eerlijke advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Eva de Vries

Door raad en daad geholpen

15 maart 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren gauw ontvangen en daardoor konden we vlug met de advocaat in zee.

- Jacoba Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lijtsewierrum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/