Advocaat Zweeloo

Wil jij een professionele advocaat uit Zweeloo die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zweeloo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zweeloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Zweeloo gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Zweeloo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zweeloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gees, Oosterhesselen en Wezuperbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zweeloo

Als je een advocaat in Zweeloo zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Meestal gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Zweeloo als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Zweeloo vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Zweeloo is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Zweeloo een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Zweeloo je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zweeloo
 • Ontslag aanvechten in Zweeloo
 • Personen- en Familierecht advocaat Zweeloo
 • Arbeidsrecht advocaat Zweeloo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zweeloo
 • Strafrecht advocaat Zweeloo
 • Letselschade advocaat Zweeloo
 • Ondernemingsrecht advocaat Zweeloo
 • Civielrecht advocaat Zweeloo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zweeloo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zweeloo

Een plaatselijk advocatenkantoor in Zweeloo kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Zweeloo helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Zweeloo is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zweeloo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zweeloo

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Zweeloo, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Zweeloo zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Zweeloo. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Zweeloo jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zweeloo

Een jurist in Zweeloo is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Zweeloo niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zweeloo uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zweeloo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zweeloo.

Letselschade advocaat Zweeloo

Een letselschade advocaat in Zweeloo kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Zweeloo assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Zweeloo is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Zweeloo vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zweeloo.

Letselschade advocaat Zweeloo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zweeloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zweeloo

Heb je een dispuut met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een goed idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Zweeloo krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Zweeloo die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is immers wel zeer aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand is een gesprek meestal de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zweeloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zweeloo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zweeloo

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zweeloo zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Zweeloo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Zweeloo is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Zweeloo flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zweeloo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zweeloo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zweeloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zweeloo

Eindelijk

18 november 2023

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Jeffrey Verbeek

Betrouwbare raadsman gevonden

11 november 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Elisabeth de Haan

Gewoon degelijk

1 november 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Monique van den Broek

Meest kundige raadsman van Holland

27 oktober 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Roy Janssen

Onvoorzien een grote schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

14 oktober 2023

- Vanessa Wolters

Juridische bijstand was fijn

7 oktober 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Alexander de Vos

Heb door mijn jurist een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom veel lager.

29 september 2023

- Eveline Gerritsen

Juridische begeleiding

18 september 2023

Onmiskenbaar deskundige raadsman getroffen. Dit hielp gigantisch.

- David de Graaf

Dreigend ontslag voorkomen

13 september 2023

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Wilhelmina van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zweeloo

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/

Rechtshulp Advocaten

Stationsstraat 29a
9401 KW Assen
Nederland

0592 333 640
http://www.rechtshulpadvocaten.nl/