Advocaat Nijeveen

Wil jij een betaalbare advocaat in Nijeveen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Nijeveen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Nijeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Nijeveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Nijeveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wapserveen, De Schiphorst en Havelte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijeveen

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Nijeveen? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Nijeveen is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de beste advocaat in Nijeveen te vinden in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Nijeveen. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Nijeveen die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijeveen
 • Ontslag aanvechten in Nijeveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijeveen
 • Arbeidsrecht advocaat Nijeveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijeveen
 • Strafrecht advocaat Nijeveen
 • Letselschade advocaat Nijeveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijeveen
 • Civielrecht advocaat Nijeveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijeveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijeveen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Nijeveen kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Nijeveen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd gewild, maar vooral als het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nijeveen heb je altijd een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Nijeveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Nijeveen

Om de geschikte personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Nijeveen. Advocaten in Nijeveen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Nijeveen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Nijeveen vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijeveen

Er zijn gevallen waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Nijeveen. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Nijeveen. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Niettemin is een jurist in Nijeveen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Nijeveen kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Nijeveen verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijeveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijeveen.

Letselschade advocaat Nijeveen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Nijeveen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Nijeveen te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Nijeveen die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijeveen.

Letselschade advocaat Nijeveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Nijeveen

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Nijeveen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nijeveen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Nijeveen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijeveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijeveen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijeveen. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Nijeveen hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijeveen? Een goede kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Nijeveen echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijeveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijeveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijeveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijeveen

Beste raadsman van Holland

12 mei 2022

Klikte onmiddellijk vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Eveline Meijer

Zeer bekwaam

5 mei 2022

Een echte specialist gevonden. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Jacqueline Vos

Convenant opgemaakt

25 april 2022

Convenant was snel afgehandeld. Uitstekend!

- Nancy Jansen

Eenvoudig goed

20 april 2022

Vlot en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Ramona van Vliet

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

17 april 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Christiaan de Leeuw

Erg content met onze raadgever

9 april 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Ilona Peeters

Aanrader!

28 maart 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Miranda Mol

Vlot een bijpassende raadsman geregeld.

26 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Hendrika Hermans

Razendsnel de juiste specialist gevonden

20 maart 2022

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Sander Smit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijeveen

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/