Advocaat Sexbierum

Behoefte aan een professionele advocaat uit Sexbierum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sexbierum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sexbierum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Sexbierum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Sexbierum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sexbierum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Midlum, Oosterbierum en Pietersbierum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sexbierum

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Sexbierum? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Sexbierum te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Sexbierum te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Sexbierum die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sexbierum
 • Ontslag aanvechten in Sexbierum
 • Personen- en Familierecht advocaat Sexbierum
 • Arbeidsrecht advocaat Sexbierum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sexbierum
 • Strafrecht advocaat Sexbierum
 • Letselschade advocaat Sexbierum
 • Ondernemingsrecht advocaat Sexbierum
 • Civielrecht advocaat Sexbierum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sexbierum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sexbierum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Sexbierum kan zeker uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Sexbierum inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Sexbierum is dat je doorgaans een individu in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Sexbierum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Sexbierum

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Sexbierum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Sexbierum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Sexbierum. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Sexbierum jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sexbierum

Een jurist in Sexbierum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Sexbierum verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe goed een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet voltrekken. Het is dus belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sexbierum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sexbierum.

Letselschade advocaat Sexbierum

Een letselschade advocaat in Sexbierum kan je helpen om een treffende claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Een letselschade advocaat in Sexbierum helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Sexbierum is dat hij de hele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Sexbierum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sexbierum.

Letselschade advocaat Sexbierum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sexbierum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sexbierum

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is uiteraard een aardig plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Sexbierum. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Sexbierum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je ook gegarandeerd van competent advies op maat.

Naderhand is een kennismakingsgesprek normaliter de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sexbierum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sexbierum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sexbierum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sexbierum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Sexbierum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Sexbierum is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Sexbierum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sexbierum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sexbierum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sexbierum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sexbierum

Prima geregeld.

9 mei 2022

Duidelijk en vlot. Bedankt!

- Evelien Gerritsen

Dreigend ontslag tegengegaan

3 mei 2022

Dankzij mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Catharina Verhoeven

Prima advies gekregen!

25 april 2022

Verhelderend advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Rob Timmermans

Inderdaad zoals verwacht

18 april 2022

Aanbieding was passend.

- Deborah Willems

Scheiding ging vertrouwd

15 april 2022

Helemaal ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Martinus de Boer

Betrouwbare partij

7 april 2022

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Prettig!

- Mirjam Hermans

Inhoudelijk en bekwaam.

31 maart 2022

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Rutger de Bruijn

Zorgvuldig afgehandeld

23 maart 2022

Razendsnel de juiste persoon gevonden, fijn!

- Chantal van den Broek

Top geregeld

16 maart 2022

Direct de goede persoon gevonden, aangenaam!

- Petra Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sexbierum

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/