Advocaat Rijs

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Rijs die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rijs verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Rijs – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Rijs gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Rijs
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rijs, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kolderwolde, Hemelum en Mirns bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rijs

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Rijs zoekt, je over het algemeen niet in een beste bui bent. Vaak gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Rijs als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Rijs een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Rijs is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Rijs een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Rijs je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rijs
 • Ontslag aanvechten in Rijs
 • Personen- en Familierecht advocaat Rijs
 • Arbeidsrecht advocaat Rijs
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rijs
 • Strafrecht advocaat Rijs
 • Letselschade advocaat Rijs
 • Ondernemingsrecht advocaat Rijs
 • Civielrecht advocaat Rijs
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rijs

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rijs

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Rijs regelen een goede keuze is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Rijs kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Rijs. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Rijs is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Rijs

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Rijs

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Rijs die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Rijs staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Rijs te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Rijs je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Rijs, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rijs

Een jurist in Rijs mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Rijs verricht kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rijs?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rijs.

Letselschade advocaat Rijs

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Rijs je begeleiden. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere reden. Een letselschade advocaat in Rijs assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Rijs is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Rijs vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rijs.

Letselschade advocaat Rijs zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rijs zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rijs

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Rijs in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Rijs terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Rijs.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rijs.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rijs en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rijs

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rijs. Scheiden is simpelweg over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Rijs wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rijs? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Rijs echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rijs in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rijs in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rijs

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rijs

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

14 mei 2022

Dankzij mijn jurist geen zorgen gehad tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Marleen Smits

Vertrouwde partij

3 mei 2022

Betrouwbare partij gevonden die me bijstaat. Top!

- Edwin Driessen

Goed begeleid van start tot beëindiging proces

28 april 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Peter Verhoeven

Door raad en daad bijgestaan

18 april 2022

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!
Bedankt

- Sylvia Vink

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

17 april 2022

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Marieke Mulder

Gehele zaak vakkundig begeleid

9 april 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Maria Evers

Gehele zaak vakkundig begeleid

28 maart 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Nicolaas Bosch

Razendsnel de passende specialist getroffen

25 maart 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Rogier Kramer

Goed afgehandeld.

19 maart 2022

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Ronald Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rijs

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/