Advocaat Oudezijl

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Oudezijl?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Oudezijl verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Oudezijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Oudezijl gezocht?

Een advocaat uit Oudezijl vinden

Advocaat Oudezijl
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudezijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bellingwolde, Oudeschans en Nieuweschans bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oudezijl

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Oudezijl? Het zoeken van de beste advocaat in Oudezijl is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de beste advocaat in Oudezijl te vinden in het flinke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Oudezijl die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oudezijl
 • Ontslag aanvechten in Oudezijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Oudezijl
 • Arbeidsrecht advocaat Oudezijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oudezijl
 • Strafrecht advocaat Oudezijl
 • Letselschade advocaat Oudezijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Oudezijl
 • Civielrecht advocaat Oudezijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oudezijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oudezijl

Een advocatenkantoor in Oudezijl heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oudezijl helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewenst, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Oudezijl is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Oudezijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Oudezijl

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oudezijl, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oudezijl. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet alleen met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een aanvaring eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Oudezijl. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Oudezijl voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oudezijl

Een jurist in Oudezijl is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Oudezijl niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Oudezijl uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Het is mogelijk van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oudezijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oudezijl.

Letselschade advocaat Oudezijl

Een letselschade advocaat in Oudezijl kan je bijstaan om een fatsoenlijke claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een andere reden. Een letselschade advocaat in Oudezijl assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Oudezijl is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Oudezijl vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oudezijl.

Letselschade advocaat Oudezijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oudezijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oudezijl

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Oudezijl in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Oudezijl heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oudezijl te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oudezijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oudezijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oudezijl

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oudezijl. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Oudezijl hebben bij dit traject. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oudezijl? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Oudezijl echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oudezijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oudezijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oudezijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oudezijl

Aanrader!

31 mei 2024

Helder advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Koen Bos

Scheiding uitstekend geregeld

25 mei 2024

Complexe regeling goed afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Elisabeth Brouwer

Uiteindelijk gerechtigheid

16 mei 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Nienke Mol

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

8 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Ellen van den Broek

Meest deskundige advocaat van het land

29 april 2024

Klikte onmiddellijk fijn en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Erwin van Dijk

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

27 april 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- René Gerritsen

Snel een kundige prof

16 april 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in contact met een partij die exact wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Janneke van de Brink

Begeleiding was persoonlijk

7 april 2024

Elke stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Franciscus van Wijk

Door raad en daad bijgestaan

3 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

Aanrader

- Martijn de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oudezijl

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/