Advocaat Waaxens

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Waaxens die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Waaxens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waaxens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Waaxens gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Waaxens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waaxens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtaard, Jislum en Ginnum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waaxens

Indien je een advocaat in Waaxens zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Veelal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Waaxens als een extra belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Waaxens zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Waaxens en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Hiernaast is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Vandaar is het kiezen van een handige advocaat in Waaxens een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je onwijs in je zoektocht naar een geschikte advocaat in Waaxens. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waaxens
 • Ontslag aanvechten in Waaxens
 • Personen- en Familierecht advocaat Waaxens
 • Arbeidsrecht advocaat Waaxens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waaxens
 • Strafrecht advocaat Waaxens
 • Letselschade advocaat Waaxens
 • Ondernemingsrecht advocaat Waaxens
 • Civielrecht advocaat Waaxens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waaxens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waaxens

Een plaatselijk advocatenkantoor in Waaxens kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Waaxens inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Waaxens is dat je over het algemeen een mens in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Waaxens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Waaxens

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Waaxens te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Waaxens staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het verstandig om diverse advocaten in Waaxens te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Waaxens je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker indien de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Waaxens, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waaxens

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Waaxens. Je kunt een jurist in Waaxens immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Waaxens kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Waaxens de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waaxens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waaxens.

Letselschade advocaat Waaxens

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Waaxens voor je te laten starten, echter dat kan wel eens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Waaxens te vinden. Het moet namelijk wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Waaxens om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waaxens.

Letselschade advocaat Waaxens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waaxens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waaxens

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Waaxens in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Waaxens terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Waaxens.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waaxens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waaxens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waaxens

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Waaxens. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Waaxens hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Waaxens? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Waaxens echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waaxens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waaxens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waaxens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waaxens

Heb door mijn advocaat een uiterst fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

5 juni 2024

- Thomas Smits

Tijd voor actie

26 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Aanrader

- Sander van Veen

Verstand van zaken

21 mei 2024

Zoals gewenst, enorm kundig.

- Adriaan van Leeuwen

Correct geregeld

18 mei 2024

Razendsnel de geschikte persoon getroffen, aangenaam!

- Maurice Driessen

Convenant geregeld

9 mei 2024

In minder dan een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Anita Wolters

Tijd voor actie

28 april 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!
Bedankt

- Ellen de Vos

Vlot en juiste raadsman gevonden

27 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Wilhelmina Peters

Zorgvuldig afgehandeld

18 april 2024

Had binnen korte periode een goede offerte op maat, fantastisch!

- Hendrik de Wit

Rechtzaak gewonnen!

7 april 2024

Door mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Simone van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waaxens

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/