Advocaat Rien

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Rien?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Rien verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Rien – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Rien gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Rien
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rien, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hinnaard, Baard en Easterlittens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Rien

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Rien? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Rien te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Rien. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Rien die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Rien
 • Ontslag aanvechten in Rien
 • Personen- en Familierecht advocaat Rien
 • Arbeidsrecht advocaat Rien
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Rien
 • Strafrecht advocaat Rien
 • Letselschade advocaat Rien
 • Ondernemingsrecht advocaat Rien
 • Civielrecht advocaat Rien
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Rien

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Rien

Een regionaal advocatenkantoor in Rien kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Rien helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is altijd verlangd, maar met name wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Rien is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Rien

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Rien

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Rien te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Rien.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Rien te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Rien je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een geschikt aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Rien, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Rien

Een jurist in Rien mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Rien, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Rien?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Rien.

Letselschade advocaat Rien

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Rien wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Rien te traceren. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Rien die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Rien.

Letselschade advocaat Rien zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Rien zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Rien

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Rien in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Rien heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Rien te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Rien.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Rien en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Rien

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rien. Scheiden is vanzelfsprekend altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Rien wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Rien? Een goede kandidaat vinden is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Rien echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Rien in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Rien in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Rien

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Rien

Procedure gewonnen!

4 mei 2022

Door mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Marianne Huisman

Eenvoudig uitstekend

29 april 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Paul Blom

Echtscheidingsconvenant opgesteld

22 april 2022

In minder dan sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Jacob de Vos

Begeleiding was persoonlijk

15 april 2022

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het traject.

- Marieke de Koning

Zorgvuldig verzorgd

6 april 2022

Had in korte periode een goede offerte op maat, super!

- Jelle de Haan

De raadsman was zeer bereikbaar

1 april 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel aangenaam.

- Maria van der Heijden

Vlot en passende advocaat gevonden

23 maart 2022

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Dave Kok

Betrouwbare partij

15 maart 2022

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Geweldig!

- Martinus van de Pol

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

10 maart 2022

Goed bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Maarten van den Broek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Rien

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/