Advocaat Roderesch

Behoefte aan een top advocaat uit Roderesch die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Roderesch verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Roderesch – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Roderesch gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Roderesch
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roderesch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Een, Langelo en Nietap bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Roderesch

Wanneer je een advocaat in Roderesch zoekt, heeft dat vaak een reden. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Roderesch als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Roderesch een karwei die van belang is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Roderesch en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Bovendien is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het kiezen van een geschikte advocaat in Roderesch een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Roderesch je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Roderesch
 • Ontslag aanvechten in Roderesch
 • Personen- en Familierecht advocaat Roderesch
 • Arbeidsrecht advocaat Roderesch
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Roderesch
 • Strafrecht advocaat Roderesch
 • Letselschade advocaat Roderesch
 • Ondernemingsrecht advocaat Roderesch
 • Civielrecht advocaat Roderesch
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Roderesch

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Roderesch

Een advocatenkantoor in Roderesch heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Roderesch helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Roderesch heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Roderesch

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Roderesch

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Roderesch die je verder kunnen assisteren, ongeacht je probleemgeval. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Roderesch staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Roderesch te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Roderesch je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Roderesch, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Roderesch

Een jurist in Roderesch mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Roderesch niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Roderesch verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is zodoende noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Roderesch?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Roderesch.

Letselschade advocaat Roderesch

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Roderesch voor je te laten beginnen, echter dat kan wel eens voor problemen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Roderesch te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Roderesch die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Roderesch.

Letselschade advocaat Roderesch zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Roderesch zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Roderesch

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Roderesch krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Daarna is een adviesgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Roderesch.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Roderesch en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Roderesch

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roderesch. Scheiden is simpelweg altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Roderesch wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Roderesch? Een geschikte gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Roderesch echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Roderesch in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Roderesch in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Roderesch

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Roderesch

Goede juridische ondersteuning

16 november 2023

Geholpen door een mens die enorm met me meeleeft, enorm aangenaam.

- Bastiaan de Bruin

Competent en vakkundig.

8 november 2023

Geen verzoek of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Maurice Boer

Had dit veel sneller moeten doen

1 november 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Peter Dekker

Uitermate bekwaam

25 oktober 2023

Een werkelijke prof ontdekt. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Petronella Prins

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

15 oktober 2023

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Claudia Bos

Heb dankzij mijn jurist een uiterst eerlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor veel lager.

5 oktober 2023

- Jelle Meijer

Betrouwbare raadsman gevonden

1 oktober 2023

Erg degelijk en correct advies gekregen van de advocaat.

- Catharina Smits

Afhandeling was fantastisch

21 september 2023

De afhandeling tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Johannes van Vliet

Gepaste juridische ondersteuning

16 september 2023

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Inge Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Roderesch

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/