Advocaat Schingen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Schingen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Schingen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Schingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Schingen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Schingen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Minnertsga, Wier en Menaldum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Schingen

Indien je een advocaat in Schingen zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Vaak gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Schingen als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Schingen vinden. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Schingen en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Bovendien huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Schingen een serieuze taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Schingen je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Schingen
 • Ontslag aanvechten in Schingen
 • Personen- en Familierecht advocaat Schingen
 • Arbeidsrecht advocaat Schingen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Schingen
 • Strafrecht advocaat Schingen
 • Letselschade advocaat Schingen
 • Ondernemingsrecht advocaat Schingen
 • Civielrecht advocaat Schingen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Schingen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Schingen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Schingen kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Schingen inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Schingen heb je natuurlijk iemand die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Schingen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Schingen

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Schingen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Schingen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het slim om diverse advocaten in Schingen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Schingen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je enorm gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Schingen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Schingen

Een jurist in Schingen mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Schingen, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is derhalve raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Schingen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Schingen.

Letselschade advocaat Schingen

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Schingen voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Schingen te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Schingen om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Schingen.

Letselschade advocaat Schingen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Schingen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Schingen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Schingen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Schingen heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Schingen te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Schingen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Schingen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Schingen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schingen. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Schingen hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Schingen? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Schingen echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Schingen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Schingen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Schingen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Schingen

Onverwacht een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

3 mei 2022

- Saskia Vos

Razendsnel een deskundige professional

27 april 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in gesprek met een partij die haarfijn wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Klaas van Dam

Echte vakkundige in rechtsgebied

23 april 2022

Mijn jurist had duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Hendrik Timmermans

Geding keurig begeleid

12 april 2022

Vakkundige steun gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Christian Koster

Betrouwbare advocaat gevonden

7 april 2022

Zeer degelijk en passend advies ontvangen via de raadsman.

- Kim Janssen

Super verlopen

28 maart 2022

Snel de geschikte persoon gevonden, aangenaam!

- Simone van Dam

Vlot een passende jurist geregeld.

27 maart 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Nancy Smeets

Gewoon goed

17 maart 2022

Rap en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Paulus Peters

Kennis van regelgeving

9 maart 2022

Zoals vermoed, uitermate vakkundig.

- Melanie Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Schingen

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/