Advocaat Surhuisterveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Surhuisterveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Surhuisterveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Surhuisterveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Surhuisterveen gezocht?

Een advocaat in Surhuisterveen vinden

Advocaat Surhuisterveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Surhuisterveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stroobos, Harkema en Surhuizum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Surhuisterveen

Als je een advocaat in Surhuisterveen zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Surhuisterveen een vervelende. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Surhuisterveen een klus die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Surhuisterveen is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Bovendien is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Surhuisterveen een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Surhuisterveen je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Surhuisterveen
 • Ontslag aanvechten in Surhuisterveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Surhuisterveen
 • Arbeidsrecht advocaat Surhuisterveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Surhuisterveen
 • Strafrecht advocaat Surhuisterveen
 • Letselschade advocaat Surhuisterveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Surhuisterveen
 • Civielrecht advocaat Surhuisterveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Surhuisterveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Surhuisterveen

Een advocatenkantoor in Surhuisterveen heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Surhuisterveen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Surhuisterveen heb je altijd een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Surhuisterveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Surhuisterveen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Surhuisterveen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Surhuisterveen. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Als je een onenigheid allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Surhuisterveen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Surhuisterveen jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Surhuisterveen

Een jurist in Surhuisterveen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Surhuisterveen niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Surhuisterveen, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is daarom raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Surhuisterveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Surhuisterveen.

Letselschade advocaat Surhuisterveen

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Surhuisterveen je begeleiden. Dit kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Surhuisterveen assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Surhuisterveen is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Surhuisterveen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Surhuisterveen.

Letselschade advocaat Surhuisterveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Surhuisterveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Surhuisterveen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Surhuisterveen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van capabel advies op maat.

Naderhand hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Surhuisterveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Surhuisterveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Surhuisterveen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Surhuisterveen. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Surhuisterveen hebben gedurende dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Surhuisterveen? Een goede gegadigde vinden is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Surhuisterveen echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Surhuisterveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Surhuisterveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Surhuisterveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Surhuisterveen

Inhoudelijk en professioneel.

4 juli 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Christiaan Jansen

Echte expert in rechtsgebied

24 juni 2024

Een werkelijke pro getroffen. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Johan de Jong

Goedkoop is duurkoop

16 juni 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Margaretha van de Berg

Geen nummer, humane afhandeling

10 juni 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Paul de Vries

Individueel bijgestaan

8 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Jeffrey Mulder

Snel de juiste professional ontdekt

28 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Patrick Blom

Afhandeling was persoonlijk

21 mei 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Zeer tevreden met het traject.

- Björn Mulder

Kennis van de wet

18 mei 2024

Zoals vermoed, enorm vakkundig.

- Catharina Bos

Oprecht correct

8 mei 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo degelijk zou zijn.

- Ivo Smits

Uitgelichte advocatenkantoren uit Surhuisterveen

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/