Advocaat Usquert

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Usquert?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Usquert verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Usquert – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Usquert gezocht?

Een advocaat in Usquert vinden

Advocaat Usquert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Usquert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eppenhuizen, Zandeweer en Rottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Usquert

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Usquert? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Usquert te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Usquert te vinden in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Usquert die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Usquert
 • Ontslag aanvechten in Usquert
 • Personen- en Familierecht advocaat Usquert
 • Arbeidsrecht advocaat Usquert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Usquert
 • Strafrecht advocaat Usquert
 • Letselschade advocaat Usquert
 • Ondernemingsrecht advocaat Usquert
 • Civielrecht advocaat Usquert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Usquert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Usquert

Een advocatenkantoor in Usquert heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Usquert helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is meestal gewild, maar vooral wanneer het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Usquert is dat je over het algemeen een individu in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Usquert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Usquert

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Usquert, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Usquert. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Usquert. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Usquert jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Usquert

Een jurist in Usquert mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Usquert uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Usquert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Usquert.

Letselschade advocaat Usquert

Een letselschade advocaat in Usquert kan je assisteren om een redelijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Usquert helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Usquert is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Usquert vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Usquert.

Letselschade advocaat Usquert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Usquert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Usquert

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Usquert in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Usquert terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Usquert te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Meestal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Usquert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Usquert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Usquert

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Usquert zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Usquert te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Usquert is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Usquert behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Usquert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Usquert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Usquert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Usquert

Rechtzaak gewonnen!

10 november 2023

Door mijn uitstekende jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Petrus Mulder

Echtscheiding goed begeleid

1 november 2023

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Yvonne Bosman

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

28 oktober 2023

In minder dan no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Sjoerd de Ruiter

Deskundig en vakkundig.

14 oktober 2023

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anne van den Heuvel

Rechtzaak gewonnen!

6 oktober 2023

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Maartje van Dijk

Een prof die weet waar hij het over heeft

26 september 2023

In minder dan no-time een deskundige jurist. Bedankt!

- Daniëlle de Graaf

Forse schadeloosstelling bij letselschade

21 september 2023

- Astrid van Vliet

Ontslag op staande voet voorkomen

14 september 2023

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Martine de Vries

We zijn persoonlijk bijgestaan

10 september 2023

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het traject.

- Cornelia van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Usquert

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/