Advocaat Wergea

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Wergea die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wergea verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wergea – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wergea gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wergea
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wergea, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Goutum, Teerns en Hempens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wergea

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Wergea zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal gaan juristen samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Wergea als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Wergea zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Wergea is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Wergea een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je expeditie naar een praktische advocaat in Wergea. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wergea
 • Ontslag aanvechten in Wergea
 • Personen- en Familierecht advocaat Wergea
 • Arbeidsrecht advocaat Wergea
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wergea
 • Strafrecht advocaat Wergea
 • Letselschade advocaat Wergea
 • Ondernemingsrecht advocaat Wergea
 • Civielrecht advocaat Wergea
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wergea

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wergea

Een advocatenkantoor in Wergea heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Wergea inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wergea is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Wergea

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wergea

Om de passende personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wergea. Advocaten in Wergea zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus primair om dingen die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Wergea. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Wergea jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wergea

Een jurist in Wergea is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Wergea niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Wergea, kijk dan eerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de beste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wergea?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wergea.

Letselschade advocaat Wergea

Een letselschade advocaat in Wergea kan je begeleiden om een redelijke vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Wergea assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Wergea is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een spoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Wergea vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wergea.

Letselschade advocaat Wergea zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wergea zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wergea

Indien je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Wergea in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wergea terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wergea.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wergea.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wergea en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wergea

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wergea zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Wergea te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wergea is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wergea aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wergea in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wergea in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wergea

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wergea

Moment voor actie

8 mei 2022

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Top bijgestaan

- Michael van de Velde

Scheiding ging prima

28 april 2022

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat bij scheiding.

- Johanna van Leeuwen

Goedkoop is duurkoop

18 april 2022

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ellen van de Veen

We zijn persoonlijk begeleid

12 april 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Erg tevreden met het proces.

- Linda van de Velde

Geen nummer, menselijke behandeling

4 april 2022

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Marleen Evers

Eind goed, al goed

28 maart 2022

Na weken wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Kim de Koning

Top geregeld

23 maart 2022

Had binnen korte periode een passende offerte op maat, fantastisch!

- Michel Peeters

Prima begeleid van begin tot beëindiging proces

16 maart 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sanne van den Bosch

We zijn persoonlijk bijgestaan

10 maart 2022

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Dirk Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wergea

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/

Pro Deo Advocaat Leeuwaarden

Nieuweweg 11
8911 LK Leeuwarden
Nederland

088 584 8868
https://www.pro-deo-advocaten.com/pro-deo-advocaat-leeuwarden/

Beek Lawyers

Willemskade 5
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 0005
http://www.beekadvocaten.nl/