Advocaat Wetzens

Wil jij een professionele advocaat uit Wetzens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wetzens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wetzens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wetzens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wetzens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wetzens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nes, Hantumhuizen en Hantumeruitburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wetzens

Wanneer je een advocaat in Wetzens zoekt, heeft dat vaak een oorzaak. Vaak gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Wetzens als een extra drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Wetzens vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Wetzens en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Dus is het uitzoeken van een handige advocaat in Wetzens een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Wetzens. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wetzens
 • Ontslag aanvechten in Wetzens
 • Personen- en Familierecht advocaat Wetzens
 • Arbeidsrecht advocaat Wetzens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wetzens
 • Strafrecht advocaat Wetzens
 • Letselschade advocaat Wetzens
 • Ondernemingsrecht advocaat Wetzens
 • Civielrecht advocaat Wetzens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wetzens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wetzens

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Wetzens inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Wetzens kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Wetzens. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook natuurlijk een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wetzens werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Wetzens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wetzens

Om de geschikte persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wetzens. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Wetzens. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet puur met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een ruzie eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Wetzens. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Wetzens jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wetzens

Een jurist in Wetzens is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Wetzens, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet voltrekken. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wetzens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wetzens.

Letselschade advocaat Wetzens

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Wetzens wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Wetzens te traceren. Je zoekt altijd wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wetzens die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wetzens.

Letselschade advocaat Wetzens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wetzens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wetzens

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Wetzens in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wetzens terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wetzens.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wetzens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wetzens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wetzens

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wetzens zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wetzens te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wetzens is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Wetzens allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wetzens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wetzens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wetzens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wetzens

Persoonlijk bijgestaan

23 september 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Erik Willemsen

Geen nummer, humane behandeling

14 september 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Linda Jonker

Afhandeling was persoonlijk

8 september 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het geding. Zeer tevreden met het proces.

- Jan van Loon

Snel een passende jurist geregeld.

2 september 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Ruud Kok

Professionele en ervaren

28 augustus 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Susanne van de Velde

Heb dankzij mijn advocaat een uiterst fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

21 augustus 2022

- Marieke Mol

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

10 augustus 2022

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Bram van der Meulen

Vlug de passende pro getroffen

3 augustus 2022

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Sebastiaan van den Broek

Competent en vakkundig.

30 juli 2022

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Irene Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wetzens

Advocatenkantoor Zuidhorn

Nieuwstraat 22
9801 CS Zuidhorn
Nederland

0594 503 055
http://www.advozuidhorn.nl/

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/