Advocaat Coevorden

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Coevorden?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Coevorden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Coevorden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Coevorden gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Coevorden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Coevorden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gees, Zwinderen en Oosterhesselen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Coevorden

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Coevorden zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Coevorden een nare. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Coevorden een project die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Coevorden en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het kiezen van een juiste advocaat in Coevorden een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Coevorden je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Coevorden
 • Ontslag aanvechten in Coevorden
 • Personen- en Familierecht advocaat Coevorden
 • Arbeidsrecht advocaat Coevorden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Coevorden
 • Strafrecht advocaat Coevorden
 • Letselschade advocaat Coevorden
 • Ondernemingsrecht advocaat Coevorden
 • Civielrecht advocaat Coevorden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Coevorden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Coevorden

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Coevorden inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Coevorden kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Coevorden. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of mensen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Coevorden nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Coevorden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Coevorden

Om de juiste personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Coevorden. Advocaten in Coevorden zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om dingen die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Coevorden. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Coevorden vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Coevorden

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Coevorden. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Coevorden. Er zijn namelijk enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Coevorden niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Coevorden kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Coevorden de procedure echt uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Coevorden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Coevorden.

Letselschade advocaat Coevorden

Een letselschade advocaat in Coevorden kan je begeleiden om een passende schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Coevorden je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is derhalve een behoorlijk breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Coevorden is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Coevorden vindt je vrijblijvend, rendabel en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Coevorden.

Letselschade advocaat Coevorden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Coevorden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Coevorden

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Coevorden in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Coevorden terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Coevorden te vinden.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Coevorden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Coevorden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Coevorden

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Coevorden zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Coevorden te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Coevorden is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Coevorden behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Coevorden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Coevorden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Coevorden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Coevorden

Juridisch gewoon goed

19 juni 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Hendrika Maas

Gewoon goed

9 juni 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Cornelia Driessen

Top begeleid van begin tot einde proces

4 juni 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Arie van Leeuwen

Betrouwbare advocaat gevonden

27 mei 2024

Erg betrouwbaar en passend advies ontvangen via de raadsman.

- Sabine Mol

Kei in zijn vakgebied

19 mei 2024

Via mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- David Smits

Aanrader!

13 mei 2024

Duidelijk advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Inge de Ruiter

Beste jurist van Holland

9 mei 2024

Klikte meteen fijn en heb samen met mijn jurist een klinkende overwinning behaald.

- Franciscus de Ruiter

Echtscheiding ging degelijk

2 mei 2024

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gekregen gedurende de scheiding van mijn vrouw.

- Marcel Groen

Uitblinker in zijn discipline

25 april 2024

Een lastige periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was vorstelijk, dankzij mijn jurist!

- Anouk Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Coevorden

Advocatenkantoor Rian de Vries

Het Haantje 40
7847 TC Het Haantje
Nederland

0591 513 071
http://www.advocatenkantoorriandevries.nl/

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/