Advocaat Britswert

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Britswert?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Britswert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Britswert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Britswert gezocht?

Een advocaat in Britswert vinden

Advocaat Britswert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Britswert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mantgum, Jorwert en Hinnaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Britswert

Zoek je een professionele en goede advocaat in Britswert? Het vinden van de allerbeste advocaat in Britswert is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Britswert te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Britswert. Door deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Britswert die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Britswert
 • Ontslag aanvechten in Britswert
 • Personen- en Familierecht advocaat Britswert
 • Arbeidsrecht advocaat Britswert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Britswert
 • Strafrecht advocaat Britswert
 • Letselschade advocaat Britswert
 • Ondernemingsrecht advocaat Britswert
 • Civielrecht advocaat Britswert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Britswert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Britswert

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Britswert een slim besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Britswert kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Britswert. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Britswert is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Britswert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Britswert

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Britswert te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Britswert.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Britswert te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Britswert je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar bepalend, zeker als de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een gepast aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Britswert, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Britswert

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Britswert. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Britswert. Er zijn wel meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Britswert niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Britswert kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Britswert de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Britswert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Britswert.

Letselschade advocaat Britswert

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Britswert je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Britswert assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Britswert is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Britswert vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Britswert.

Letselschade advocaat Britswert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Britswert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Britswert

Indien je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Britswert in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Britswert terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Britswert te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Britswert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Britswert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Britswert

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Britswert zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Britswert te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Britswert is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Britswert aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Britswert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Britswert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Britswert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Britswert

Gerechtigheid!

11 mei 2022

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Arie de Boer

Onverwachts een aanzienlijke schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

5 mei 2022

- Eric Janssen

Scheiding ging correct

26 april 2022

Volledig ontzorgd door mijn advocaat bij echtscheiding.

- Patrick de Vos

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

23 april 2022

Echtscheidingsconvenant was vlug afgehandeld. Top!

- Manon Mulder

Eindelijk

14 april 2022

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Esther Mulder

Iemand die snapt waar die het over heeft

6 april 2022

Direct de passende man gevonden. Grandioos!

- Margaretha Post

Begeleiding was super

2 april 2022

De begeleiding tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Patrick de Jonge

Vertrouwde partner

22 maart 2022

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Fijn!

- Gerrit van den Broek

Meest kundige jurist van Holland

18 maart 2022

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Astrid de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Britswert

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/