Advocaat Holwerd

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Holwerd die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Holwerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Holwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Holwerd gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Holwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Lichtaard, Ginnum en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holwerd

Als je een advocaat in Holwerd zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Holwerd een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Holwerd zoeken. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Holwerd is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Holwerd een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je fors in je zoektocht naar een praktische advocaat in Holwerd. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holwerd
 • Ontslag aanvechten in Holwerd
 • Personen- en Familierecht advocaat Holwerd
 • Arbeidsrecht advocaat Holwerd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holwerd
 • Strafrecht advocaat Holwerd
 • Letselschade advocaat Holwerd
 • Ondernemingsrecht advocaat Holwerd
 • Civielrecht advocaat Holwerd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holwerd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holwerd

Een regionaal advocatenkantoor in Holwerd kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Holwerd helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans wenselijk, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Holwerd heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Holwerd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Holwerd

Om de passende persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Holwerd. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Holwerd. Het gaat hier dus primair om zaken die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Holwerd. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Holwerd grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holwerd

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Holwerd. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Holwerd. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Holwerd mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Holwerd de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holwerd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holwerd.

Letselschade advocaat Holwerd

Een letselschade advocaat in Holwerd kan je bijstaan om een redelijke claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Holwerd je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Holwerd is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Holwerd vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holwerd.

Letselschade advocaat Holwerd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Holwerd

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Holwerd. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. Deskundigheid is immers wel zeer fijn voor bij juridische zaken.

Naderhand is een consult gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holwerd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holwerd

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Holwerd. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Holwerd wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Holwerd? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Holwerd echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holwerd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holwerd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holwerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holwerd

Meest deskundige raadsman van Holland

2 juli 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en samen de winst behaald voor de rechter.

- Robin van Dijk

Prettige juridische ondersteuning

23 juni 2024

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Barry de Wit

Voelt vertrouwd

16 juni 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Super!

- Jan Jonker

Precies zoals vermoed

11 juni 2024

Aanbod was passend.

- Marleen Vermeulen

Gerechtigheid!

7 juni 2024

Door mijn voortreffelijke advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Anna Jacobs

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

30 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Adrianus Bos

Immer bereikbaar voor vragen

20 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Marianne Hofman

Echtscheiding goed begeleid

16 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Wouter Sanders

Gehele zaak vakkundig begeleid

6 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Marloes Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holwerd

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/