Advocaat Jannum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Jannum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Jannum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Jannum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Jannum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Jannum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jannum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Jislum, Lichtaard en Ginnum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jannum

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Jannum zoekt, je over het algemeen niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Jannum als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Jannum een project die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Jannum en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Jannum een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Jannum je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jannum
 • Ontslag aanvechten in Jannum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jannum
 • Arbeidsrecht advocaat Jannum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jannum
 • Strafrecht advocaat Jannum
 • Letselschade advocaat Jannum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jannum
 • Civielrecht advocaat Jannum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jannum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jannum

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Jannum regelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Jannum kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Jannum. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Jannum werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Jannum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Jannum

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Jannum te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Jannum.

Toch is het verstandig om verschillende advocaten in Jannum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Jannum je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Jannum, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jannum

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Jannum. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Jannum. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Jannum kan je hiermee helpen.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Jannum uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jannum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jannum.

Letselschade advocaat Jannum

Een letselschade advocaat in Jannum kan je helpen om een passende vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Jannum helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Jannum is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Jannum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jannum.

Letselschade advocaat Jannum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jannum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jannum

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Jannum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Jannum heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Jannum te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jannum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jannum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jannum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jannum. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Jannum hebben tijdens dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jannum? Een goede kandidaat treffen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Jannum echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jannum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jannum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jannum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jannum

Professionele en bedreven

26 augustus 2022

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Jacobus van der Laan

Ontslag op staande voet voorkomen

18 augustus 2022

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Thijs van de Brink

Vakkundig en ervaren

11 augustus 2022

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Arie van de Veen

Meest deskundige jurist van het land

5 augustus 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Guido van de Velde

Ontslag op staande voet afgewend

28 juli 2022

Op de valreep onterecht ontslag kunnen beletten.

- Ilona Vos

Ontslag op staande voet afgewend

23 juli 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Jacqueline Kok

Vlot een passende adviseur geregeld.

12 juli 2022

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Diana van Dam

Dreigend ontslag afgewend

8 juli 2022

Dankzij mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Adriana Koning

Kei in zijn discipline

2 juli 2022

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was vorstelijk, dankzij mijn advocaat!

- Alexander van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jannum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/