Advocaat Lieveren

Behoefte aan een top advocaat uit Lieveren die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lieveren verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lieveren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Lieveren gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lieveren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lieveren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Langelo, Peize en Norg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lieveren

Zoek je een professionele en goede advocaat in Lieveren? Het zoeken van de perfecte advocaat in Lieveren is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Lieveren te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Wegens deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lieveren die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lieveren
 • Ontslag aanvechten in Lieveren
 • Personen- en Familierecht advocaat Lieveren
 • Arbeidsrecht advocaat Lieveren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lieveren
 • Strafrecht advocaat Lieveren
 • Letselschade advocaat Lieveren
 • Ondernemingsrecht advocaat Lieveren
 • Civielrecht advocaat Lieveren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lieveren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lieveren

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Lieveren een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lieveren kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lieveren. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens doorgaans een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lieveren is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Lieveren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lieveren

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Lieveren, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Als je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Lieveren. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Lieveren. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Lieveren overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lieveren

Een jurist in Lieveren is niet altijd een advocaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Lieveren niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Lieveren, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lieveren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lieveren.

Letselschade advocaat Lieveren

Wellicht denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Lieveren voor je te laten werken, echter dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Lieveren te treffen. Je zoekt overigens wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lieveren die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lieveren.

Letselschade advocaat Lieveren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lieveren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lieveren

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Lieveren krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is immers wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Dan is een consultgesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lieveren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lieveren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lieveren

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lieveren. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Lieveren hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lieveren? Een goede kandidaat opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Lieveren echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lieveren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lieveren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lieveren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lieveren

Prima begeleid van begin tot beëindiging proces

15 november 2023

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Eva van de Pol

Afhandeling was fantastisch

7 november 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Astrid van de Berg

Tijd voor actie

4 november 2023

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

Top bijgestaan

- Nienke Maas

Rechtelijk gewoon top

23 oktober 2023

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Ronald van Dam

Zijn prima bijgestaan in de zaak

11 oktober 2023

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Saskia Jacobs

Verstand van zaken

3 oktober 2023

Zoals gehoopt, uitermate vakkundig.

- Maurice van de Brink

Goed verzorgd

25 september 2023

Vlot de passende persoon gevonden, fijn!

- Michiel Verbeek

Hele zaak vakkundig begeleid

19 september 2023

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Klaas van de Wal

Correct geregeld

17 september 2023

Vlot de passende persoon getroffen, fijn!

- Björn de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lieveren

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

PlasBossinade lawyers and notaries

Paterswoldseweg 804
9728 BM Groningen
Nederland

050 521 4333
http://www.plasbossinade.nl/