Advocaat Wommels

Behoefte aan een professionele advocaat in Wommels die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wommels verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wommels – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Wommels gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Wommels
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wommels, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spannum, Hinnaard en Waaksens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wommels

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Wommels zoekt, je doorgaans niet in een vrolijke bui bent. Veelal gaan juristen gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Wommels als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Wommels een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wommels is namelijk de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens is een advocaat regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het zoeken van een goede advocaat in Wommels een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je flink in je expeditie naar een goede advocaat in Wommels. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wommels
 • Ontslag aanvechten in Wommels
 • Personen- en Familierecht advocaat Wommels
 • Arbeidsrecht advocaat Wommels
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wommels
 • Strafrecht advocaat Wommels
 • Letselschade advocaat Wommels
 • Ondernemingsrecht advocaat Wommels
 • Civielrecht advocaat Wommels
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wommels

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wommels

Een plaatselijk advocatenkantoor in Wommels kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Wommels inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wommels heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wommels

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wommels

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Wommels te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Wommels.

Desalniettemin is het verstandig om allerlei advocaten in Wommels te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Wommels je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Wommels, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wommels

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Wommels. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Wommels. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Wommels een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wommels de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wommels?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wommels.

Letselschade advocaat Wommels

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wommels wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Wommels te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wommels die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wommels.

Letselschade advocaat Wommels zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wommels zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wommels

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wommels in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Wommels heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wommels.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wommels.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wommels en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wommels

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wommels. Scheiden is natuurlijk altijd vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Wommels wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wommels? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Wommels echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wommels in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wommels in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wommels

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wommels

Eind goed, al goed

25 september 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Pascal de Vos

Uiteindelijk gerechtigheid

13 september 2022

Na lang wachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Jacob Prins

Een persoon die weet waar die het over heeft

5 september 2022

Razendsnel de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Kevin Willems

Juridisch gewoon top

31 augustus 2022

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Matthijs van de Ven

Rechtszaak tot een prima einde

28 augustus 2022

Vakkundige hulp gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Martinus Prins

Prettige juridische assistentie

21 augustus 2022

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Vincent Kuijpers

Snel en passende raadsman gevonden

14 augustus 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Arjan Visser

Eind goed, al goed

7 augustus 2022

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Joris Peeters

Prettige juridische ondersteuning

30 juli 2022

Geholpen door een mens die enorm met me meeleeft, enorm aangenaam.

- Petronella Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wommels

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/