Advocaat Bern

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Bern?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Bern verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bern – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bern gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Bern
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bern, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nederhemert, Hedel en Ammerzoden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bern

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Bern zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Bern een vervelende. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Bern een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Bern is namelijk de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Bern een belangrijke taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je zoektocht naar een passende advocaat in Bern. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bern
 • Ontslag aanvechten in Bern
 • Personen- en Familierecht advocaat Bern
 • Arbeidsrecht advocaat Bern
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bern
 • Strafrecht advocaat Bern
 • Letselschade advocaat Bern
 • Ondernemingsrecht advocaat Bern
 • Civielrecht advocaat Bern
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bern

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bern

Een advocatenkantoor in Bern heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bern helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Bern is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Bern

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bern

Om de passende personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Bern. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Bern. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Indien je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Bern. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Bern hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bern

Een jurist in Bern is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Bern niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Bern uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bern?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bern.

Letselschade advocaat Bern

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bern voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Bern te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Bern om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bern.

Letselschade advocaat Bern zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bern zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bern

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bern in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bern terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bern.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bern.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bern en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bern

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bern. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Bern hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bern? Een juiste gegadigde opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Bern echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bern in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bern in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bern

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bern

Eind goed, al goed

1 mei 2024

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Michel Verhoeven

Rechtszaak tot een prima einde

27 april 2024

Vakkundige steun gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt!!

- Tim de Wit

Forse schade-uitkering gekregen

15 april 2024

- Caroline Janssen

Super gegaan

9 april 2024

Vlot de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Roel Hendriks

Vlot een passende jurist geregeld.

5 april 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Diana Bakker

Raadsman met kennis

28 maart 2024

Duidelijk deskundige jurist gevonden. Dit scheelde geweldig veel.

- Hanneke Mulder

Verstand van zaken

18 maart 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Bas Kok

Inhoudelijk en vakkundig.

10 maart 2024

De offertes snel na aanvraag binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Evelien van de Wal

Deskundig en vakkundig.

8 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Marieke Willemsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bern

Koppelmans Advocatuur en Mediation Boxtel

Rechterstraat 49B
5281 BT Boxtel
Nederland

0411 851 800
http://www.koppelmansadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor Hollands Diep B.V.

Hollands Diep 7
5298 LL Liempde
Nederland

0411 633 666
http://www.advocaatvanderzanden.nl/

SIBBE Familierecht

Clarissenstraat 22
5281 AZ Boxtel
Nederland

06 20220860
http://www.sibbe-familierecht.nl/