Advocaat Den Haag

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Den Haag?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Den Haag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Haag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Den Haag gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Den Haag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Haag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Poeldijk, Honselersdijk en De Lier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Haag

Als je een advocaat in Den Haag zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Regelmatig gaan juristen samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Den Haag als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Den Haag zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Den Haag en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Tevens is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Den Haag een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je expeditie naar een goede advocaat in Den Haag. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Haag
 • Ontslag aanvechten in Den Haag
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Haag
 • Arbeidsrecht advocaat Den Haag
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Haag
 • Strafrecht advocaat Den Haag
 • Letselschade advocaat Den Haag
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Haag
 • Civielrecht advocaat Den Haag
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Haag

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Haag

Een advocatenkantoor in Den Haag heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Den Haag helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewild, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Den Haag heb je doorgaans een persoon die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Den Haag

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Den Haag

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Den Haag die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je kwestie. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Den Haag.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Den Haag te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Den Haag je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je rechtstreeks een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Den Haag, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Haag

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Den Haag. Op de allereerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Den Haag. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Den Haag niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Den Haag kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel altijd even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Den Haag verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Haag?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Haag.

Letselschade advocaat Den Haag

Een letselschade advocaat in Den Haag kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Den Haag helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Den Haag is dat hij de hele procedure voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Den Haag vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Haag.

Letselschade advocaat Den Haag zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Haag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Haag

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Den Haag. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Den Haag die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Haag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Haag en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Den Haag zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Den Haag te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Den Haag is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Den Haag veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Haag in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Haag in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Haag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Haag

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

24 mei 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Ilona van Leeuwen

Advocaat met kennis

17 mei 2024

Ontzettend prettig rechtelijk raad op maat gekregen. Dit hielp heel erg.

- Angelique van de Velden

Royale schadevergoeding gekregen

7 mei 2024

- Pascal Martens

Geen nummer, menselijke behandeling

2 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Simone van der Heijden

Grote schadevergoeding bij letselschade

23 april 2024

- Maarten Wolters

Goedkoop is duurkoop

16 april 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Danny Verbeek

Geweldenaar in zijn vakgebied

10 april 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was flink, dankzij mijn advocaat!

- Johan Schouten

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was essentieel.

6 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Pascal Vermeulen

Zoals verwacht

30 maart 2024

Goed aanbod ontvangen.

- René de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Haag

Professionals Den Haag

Pr. Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag
Nederland

0800-12128
https://professionalsdenhaag.nl/advocaat

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Den Haag

Carnegieplein 5
2517 KJ Den Haag
Nederland

070 416 6711
https://www.vo.eu/

Stichting de Haagse Wetswinkel

Spui 68
2511 BT Den Haag
Nederland

070 353 7844
http://www.haagsewetswinkel.nl/