Advocaat Borssele

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Borssele?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Borssele verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Borssele – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Borssele gezocht?

Een advocaat in Borssele vinden

Advocaat Borssele
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Borssele, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terneuzen, Biervliet en Hoofdplaat bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Borssele

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Borssele? Het zoeken van de beste advocaat in Borssele is nog niet zo simpel. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Borssele te vinden in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Borssele. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Borssele die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Borssele
 • Ontslag aanvechten in Borssele
 • Personen- en Familierecht advocaat Borssele
 • Arbeidsrecht advocaat Borssele
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Borssele
 • Strafrecht advocaat Borssele
 • Letselschade advocaat Borssele
 • Ondernemingsrecht advocaat Borssele
 • Civielrecht advocaat Borssele
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Borssele

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Borssele

Een regionaal advocatenkantoor in Borssele kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Borssele helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar voornamelijk als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Borssele is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Borssele

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Borssele

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Borssele, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Borssele zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een ruzie allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Borssele. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft toch wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Borssele jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Borssele

Een jurist in Borssele mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Borssele verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is zodoende raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Borssele?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Borssele.

Letselschade advocaat Borssele

Een letselschade advocaat in Borssele kan je begeleiden om een treffende vergoeding te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een andere reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Borssele je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Borssele is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Borssele vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Borssele.

Letselschade advocaat Borssele zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Borssele zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Borssele

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Borssele in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Borssele heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Borssele te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Borssele.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Borssele en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Borssele

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Borssele. Scheiden is simpelweg over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Borssele wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Borssele? Een geschikte kandidaat vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Borssele echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Borssele in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Borssele in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Borssele

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Borssele

Eenvoudig perfect

5 juni 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo degelijk zou zijn.

- Angelique de Bruin

Heb dankzij mijn jurist een uiterst eerlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

26 mei 2024

- Danny Brouwer

Door raad en daad bijgestaan

22 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes snel binnen*
De offertes waren gauw ontvangen en daardoor konden we vlug met een advocaat in zee.

- Marco van der Laan

Door raad en daad bijgestaan

12 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Begeleiding was prima

- Steven de Graaf

Juridisch gewoon top

6 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Ingrid Smits

Verstand van zaken

28 april 2024

Zoals vermoed, erg vakkundig.

- Jelle Smeets

Echtscheiding goed begeleid

27 april 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Joris Hofman

Vertrouwelijke advocaat getroffen

19 april 2024

Erg betrouwbaar en correct advies gekregen door de advocaat.

- Hendrikus Schouten

Hoge vergoeding bij letsel

10 april 2024

- Vanessa van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Borssele

De Rechter Advocaten Terneuzen

Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 200
http://www.derechteradvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Claase

Markt 1
4531 EP Terneuzen
Nederland

0115 712 641
http://www.advoclaase.nl/