Advocaat Annen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Annen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Annen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Annen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Annen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Annen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Annen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oud Annerveen, Spijkerboor en Zuidlaarderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Annen

Wanneer je een advocaat in Annen zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Annen een vervelende. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Annen een project die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Annen is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daardoor is het kiezen van een juiste advocaat in Annen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een praktische advocaat in Annen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Annen
 • Ontslag aanvechten in Annen
 • Personen- en Familierecht advocaat Annen
 • Arbeidsrecht advocaat Annen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Annen
 • Strafrecht advocaat Annen
 • Letselschade advocaat Annen
 • Ondernemingsrecht advocaat Annen
 • Civielrecht advocaat Annen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Annen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Annen

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Annen een handig besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Annen kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Annen. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Annen is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Annen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Annen

Om de passende persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Annen. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Annen. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Annen. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Annen jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Annen

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Annen. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Annen. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desondanks is een jurist in Annen niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Annen een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Annen de procedure echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Annen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Annen.

Letselschade advocaat Annen

Een letselschade advocaat in Annen kan je assisteren om een redelijke claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Het kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Annen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Annen is dat hij de gehele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Annen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Annen.

Letselschade advocaat Annen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Annen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Annen

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Annen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Annen terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Annen te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Annen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Annen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Annen

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Annen. Scheiden is uiteraard over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Annen wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Annen? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Annen echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Annen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Annen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Annen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Annen

Verstand van wetgeving

27 februari 2024

Zoals gewenst, enorm kundig.

- Barbara van den Bosch

Precies zoals verwacht

23 februari 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Rutger van der Meer

Voorbeeldig afgehandeld

13 februari 2024

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, fantastisch!

- Bastiaan van Dijk

Forse kostenvergoeding bij letselschade

8 februari 2024

- Martine van Dongen

Eind goed, al goed

26 januari 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Eva Bakker

Juridische hulp was prettig

16 januari 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Natasja Vos

Hoge vergoeding bij letselschade

11 januari 2024

- Claudia van der Heijden

Vakkundig en bedreven

3 januari 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Anouk Willemsen

Eind goed, al goed

28 december 2023

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Erwin Gerritsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Annen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/