Advocaat Bathmen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Bathmen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Bathmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bathmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Bathmen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Bathmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bathmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wesepe, Heeten en Nieuw Heeten bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bathmen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Bathmen? Het vinden van de allerbeste advocaat in Bathmen is nog niet zo ongecompliceerd. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de allerbeste advocaat in Bathmen te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Bathmen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bathmen
 • Ontslag aanvechten in Bathmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Bathmen
 • Arbeidsrecht advocaat Bathmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bathmen
 • Strafrecht advocaat Bathmen
 • Letselschade advocaat Bathmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Bathmen
 • Civielrecht advocaat Bathmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bathmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bathmen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Bathmen kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Bathmen helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bathmen heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Bathmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Bathmen

Om de geschikte persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Bathmen. Advocaten in Bathmen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Indien je een aanvaring allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Bathmen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Bathmen jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bathmen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Bathmen. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Bathmen. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Bathmen niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Bathmen kan je daarbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Bathmen de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bathmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bathmen.

Letselschade advocaat Bathmen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Bathmen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Bathmen te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Bathmen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bathmen.

Letselschade advocaat Bathmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bathmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bathmen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Bathmen in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bathmen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bathmen te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bathmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bathmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bathmen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bathmen. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Bathmen hebben bij dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bathmen? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Bathmen echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bathmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bathmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bathmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bathmen

Geding netjes begeleid

6 november 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Ruben van Doorn

Vertrouwelijke advocaat getroffen

1 november 2023

Erg deugdelijk en gepast advies gekregen door de advocaat.

- Sanne Huisman

Aanrader!

27 oktober 2023

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Anita Dekker

Begeleiding was persoonlijk

15 oktober 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Zeer tevreden met het traject.

- Robert Scholten

Forse kostenvergoeding bij letselschade

6 oktober 2023

- Ruben Peters

Dreigend ontslag tegengegaan

28 september 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Thijs de Vries

Eind goed, al goed

19 september 2023

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ilona Scholten

De raadsman was hoogst bereikbaar

16 september 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel aangenaam.

- Maria van den Bosch

Aanrader!

9 september 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Johan Maas

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bathmen

Sleeswijk Visser Advocaten

Smidsweg 31A
7441 EJ Nijverdal
Nederland

0548 631 300
http://www.sleeswijkvisser.nl/

Kiers Advocaten & Mediators

Pikeursbaan 4
7411 GV Deventer
Nederland

0570 612 535
http://www.kiersadvocaten.nl/advocaten

SchoeBroek advocaten & mediators

Pikeursbaan 14
7411 GV Deventer
Nederland

0570 633 399
http://www.schoebroek.nl/