Advocaat Monnickendam

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Monnickendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Monnickendam verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Monnickendam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Monnickendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Monnickendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Monnickendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Purmer, Zuiderwoude en Uitdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Monnickendam

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Monnickendam? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Monnickendam te vinden voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Monnickendam te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Monnickendam. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Monnickendam die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Monnickendam
 • Ontslag aanvechten in Monnickendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Monnickendam
 • Arbeidsrecht advocaat Monnickendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Monnickendam
 • Strafrecht advocaat Monnickendam
 • Letselschade advocaat Monnickendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Monnickendam
 • Civielrecht advocaat Monnickendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Monnickendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Monnickendam

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Monnickendam inschakelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Monnickendam kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Monnickendam. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Monnickendam werkbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Monnickendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Monnickendam

Om de passende persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Monnickendam. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Monnickendam. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer aardig van pas.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Monnickendam. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Monnickendam vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Monnickendam

Een jurist in Monnickendam is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Monnickendam uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is daarom raadzaam om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Monnickendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Monnickendam.

Letselschade advocaat Monnickendam

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Monnickendam voor je te laten starten, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Monnickendam te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Monnickendam om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Monnickendam.

Letselschade advocaat Monnickendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Monnickendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Monnickendam

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Monnickendam. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Deskundigheid is immers wel buitengewoon prettig voor bij juridische zaken.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Monnickendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Monnickendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Monnickendam

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Monnickendam zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Monnickendam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Monnickendam is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Monnickendam veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Monnickendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Monnickendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Monnickendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Monnickendam

Echtscheiding goed begeleid

22 april 2024

Complexe regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Marianne de Wit

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

17 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Remco van der Linden

Allerbeste jurist van het land

9 april 2024

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Michiel van der Linden

Hele zaak vakkundig begeleid

2 april 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Elizabeth Willemsen

Afhandeling was persoonlijk

29 maart 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Roel van de Velden

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

23 maart 2024

Door mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Nicole Koster

Exact zoals vermoed

12 maart 2024

Offerte was fatsoenlijk.

- Sebastiaan Verhoeven

Goed begeleid van begin tot beëindiging traject

6 maart 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Edwin Visser

Prima afgehandeld.

27 februari 2024

Vlot en verhelderend afgehandeld. Dank je wel!

- Hanneke Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Monnickendam

Yvonne Welter Advocaten B.V.

Gildeplein 17
1445 GP Purmerend
Nederland

0299 671 757
http://www.wyadvocaten.nl/

Abma Schreurs Lawyers Notaries

Waterlandlaan 52
1441 MP Purmerend
Nederland

088 433 4333
http://www.abmaschreurs.nl/

Appelman Advocaten Purmerend Purmerend B.V.

Gouw 62
1441 CR Purmerend
Nederland

0299 413 240
http://www.appelmanadvocaten.nl/