Advocaat Winschoten

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Winschoten?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Winschoten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Winschoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Winschoten gezocht?

Een advocaat uit Winschoten vinden

Advocaat Winschoten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winschoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blijham, Blauwestad en Heiligerlee bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winschoten

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Winschoten zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Winschoten als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een juiste advocaat in Winschoten zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Winschoten is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Vandaar is het uitzoeken van een handige advocaat in Winschoten een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Winschoten je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winschoten
 • Ontslag aanvechten in Winschoten
 • Personen- en Familierecht advocaat Winschoten
 • Arbeidsrecht advocaat Winschoten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winschoten
 • Strafrecht advocaat Winschoten
 • Letselschade advocaat Winschoten
 • Ondernemingsrecht advocaat Winschoten
 • Civielrecht advocaat Winschoten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winschoten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winschoten

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Winschoten regelen een juiste keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Winschoten kan je vervolgens verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Winschoten. Dit komt vooral door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook altijd een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Winschoten is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Winschoten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Winschoten

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Winschoten te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Winschoten.

Desondanks is het slim om allemaal advocaten in Winschoten te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Winschoten je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Winschoten, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winschoten

Een jurist in Winschoten mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Winschoten niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Winschoten uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer goede juristen en zeer slechte advocaten. Maar hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winschoten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winschoten.

Letselschade advocaat Winschoten

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Winschoten je helpen. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Winschoten je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom behoorlijk verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Winschoten is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Winschoten vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winschoten.

Letselschade advocaat Winschoten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winschoten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Winschoten

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Winschoten krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Winschoten die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is immers wel erg fijn voor bij juridische zaken.

Naderhand hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winschoten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winschoten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winschoten

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winschoten. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Winschoten hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winschoten? Een goede gegadigde vinden is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Winschoten echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winschoten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winschoten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winschoten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winschoten

Precies zoals verwacht

24 juni 2024

Aanbod was netjes.

- Marianne de Koning

Goede juridische ondersteuning

17 juni 2024

Geholpen door een professional die heel erg met me meeleeft, heel welkom.

- Daniël Willems

Domweg fijn

11 juni 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had vermoed.

- Brenda van der Meulen

Verstand van regelgeving

6 juni 2024

Zoals gewenst, erg kundig.

- Michel van de Wal

Door raad en daad bijgestaan

29 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren snel ontvangen en dus konden we snel met een advocaat in zee.

- Johanna van den Broek

Persoonlijk bijgestaan

19 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Annemieke van Dongen

Rechtelijke raadgeving

14 mei 2024

Duidelijk vakkundige advocaat gevonden. Dit hielp zeer veel.

- Robert Verbeek

Ontslag op staande voet afgewend

8 mei 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Simon Schipper

Aanrader!

1 mei 2024

Onbetwistbaar advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Sabine de Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winschoten

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/