Advocaat Noordhorn

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Noordhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Noordhorn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Noordhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Noordhorn gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Noordhorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oldehove, Niehove en Den Ham bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordhorn

Wanneer je een advocaat in Noordhorn zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Regelmatig gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Noordhorn als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Noordhorn een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Noordhorn is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Daarnaast huur je een jurist dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Noordhorn een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je flink in je speurtocht naar een passende advocaat in Noordhorn. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordhorn
 • Ontslag aanvechten in Noordhorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordhorn
 • Arbeidsrecht advocaat Noordhorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordhorn
 • Strafrecht advocaat Noordhorn
 • Letselschade advocaat Noordhorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordhorn
 • Civielrecht advocaat Noordhorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordhorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordhorn

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Noordhorn een verstandig besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Noordhorn kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Noordhorn. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Noordhorn is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Noordhorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Noordhorn

Om de goede persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Noordhorn. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Noordhorn. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Als je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Noordhorn. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Noordhorn overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordhorn

Een jurist in Noordhorn mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Noordhorn niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Noordhorn, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je voltrekken. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordhorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordhorn.

Letselschade advocaat Noordhorn

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Noordhorn wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Noordhorn te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Noordhorn om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordhorn.

Letselschade advocaat Noordhorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Noordhorn

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Noordhorn. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Noordhorn die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je altijd gegarandeerd van capabel advies op maat.

Vervolgens hoef je louter nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordhorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordhorn

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noordhorn zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Noordhorn te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Noordhorn is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Noordhorn allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordhorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordhorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordhorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordhorn

Dreigend ontslag voorkomen

13 november 2023

Door mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Kelly Peters

Voelt overtuigend

7 november 2023

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Goed!

- Sandra Boer

Kennis van de wet

5 november 2023

Zoals gehoopt, heel erg professioneel.

- Kim Jansen

De advocaat was zeer bereikbaar

27 oktober 2023

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Annemarie Evers

Enorm vakkundig

10 oktober 2023

Een echte prof getroffen. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Antonius Willems

Proces keurig begeleid

5 oktober 2023

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Joris de Jonge

Keurig georganiseerd

30 september 2023

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, fantastisch!

- Marjolein Visser

Betrouwbare raadsman gevonden

19 september 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Peter Jonker

Voelt overtuigend

12 september 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Goed!

- Frank Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordhorn

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/