Advocaat Losser

Behoefte aan een professionele advocaat uit Losser die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Losser verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Losser – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Losser gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Losser
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Losser, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beuningen, Rossum en Overdinkel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Losser

Zoek je een professionele en goede advocaat in Losser? Het vinden van de perfecte advocaat in Losser is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de beste advocaat in Losser te zoeken in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Losser die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Losser
 • Ontslag aanvechten in Losser
 • Personen- en Familierecht advocaat Losser
 • Arbeidsrecht advocaat Losser
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Losser
 • Strafrecht advocaat Losser
 • Letselschade advocaat Losser
 • Ondernemingsrecht advocaat Losser
 • Civielrecht advocaat Losser
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Losser

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Losser

Een advocatenkantoor in Losser heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Losser helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewenst, maar met name als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Losser is dat je doorgaans iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Losser

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Losser

Om de juiste personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Losser. Advocaten in Losser zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Losser. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Losser overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Losser

Een jurist in Losser is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Losser niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Losser verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is mogelijk belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Losser?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Losser.

Letselschade advocaat Losser

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Losser wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Losser te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Losser om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Losser.

Letselschade advocaat Losser zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Losser zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Losser

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Losser in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Losser terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Losser.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Losser.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Losser en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Losser

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Losser zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Losser te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Losser is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Losser flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Losser in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Losser in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Losser

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Losser

Domweg correct

17 juni 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Hanneke Janssen

Had dit veel eerder moeten doen

9 juni 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Kim Scholten

Top advies gekregen!

5 juni 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Adriaan de Haan

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

1 juni 2024

Door mijn advocaat geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Maaike Mulder

Heb door mijn advocaat een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

23 mei 2024

- Eva van de Veen

Echt een deskundige

12 mei 2024

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Rogier van de Velde

Goed geregeld.

7 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Petrus de Jonge

Gehele zaak vakkundig begeleid

1 mei 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Marco Jacobs

Scheiding ging degelijk

27 april 2024

Volkomen ontzorgd door mijn advocaat bij echtscheiding.

- Elizabeth van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Losser

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/

Onland Advocaten

Steenstraat 14
7571 BK Oldenzaal
Nederland

0541 570 075
http://www.onlandadvocaten.nl/

Bierschenk – Hagemann & Kollegen

Eper Str. 16-18
48599 Gronau (Westfalen)
Duitsland

+49 2562 816850
https://kanzlei-gronau.eu/