Advocaat Duivendrecht

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Duivendrecht?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Duivendrecht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Duivendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Duivendrecht gezocht?

Een advocaat in Duivendrecht vinden

Advocaat Duivendrecht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duivendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Weesp, Ouderkerk Amstel en Amstelveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Duivendrecht

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Duivendrecht zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Duivendrecht een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Duivendrecht een karwei die van belang is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Duivendrecht is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Daarnaast is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daardoor is het uitzoeken van een goede advocaat in Duivendrecht een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Duivendrecht je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Duivendrecht
 • Ontslag aanvechten in Duivendrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Duivendrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Duivendrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Duivendrecht
 • Strafrecht advocaat Duivendrecht
 • Letselschade advocaat Duivendrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Duivendrecht
 • Civielrecht advocaat Duivendrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Duivendrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Duivendrecht

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Duivendrecht inschakelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Duivendrecht kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Duivendrecht. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Duivendrecht is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Duivendrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Duivendrecht

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Duivendrecht, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Duivendrecht. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Duivendrecht. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Duivendrecht jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Duivendrecht

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Duivendrecht. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Duivendrecht. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Duivendrecht kan je hiermee helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Duivendrecht de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Duivendrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Duivendrecht.

Letselschade advocaat Duivendrecht

Een letselschade advocaat in Duivendrecht kan je helpen om een passende schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere reden. Een letselschade advocaat in Duivendrecht assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is daarom een veel breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Duivendrecht is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Duivendrecht vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Duivendrecht.

Letselschade advocaat Duivendrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Duivendrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Duivendrecht

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Duivendrecht in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Duivendrecht heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Duivendrecht.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Duivendrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Duivendrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Duivendrecht

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Duivendrecht zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Duivendrecht te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Duivendrecht is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Duivendrecht flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Duivendrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Duivendrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Duivendrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Duivendrecht

Snel en passende advocaat gevonden

28 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Evelien van Veen

Gewoon fatsoenlijk

23 april 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had vermoed.

- Eric Molenaar

Top advocaat gevonden

20 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Prima

- Barbara Jansen

Snel en passende advocaat gevonden

12 april 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Super!

- Iris de Vries

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

5 april 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Esther Bos

Altijd bereikbaar voor vragen

25 maart 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, erg tevreden.

- Jessica van de Velden

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

17 maart 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Eva van der Heijden

Snel een passende jurist geregeld.

10 maart 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Top!

- Willem van Wijk

Inderdaad zoals verwacht

6 maart 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Patricia Koster

Uitgelichte advocatenkantoren uit Duivendrecht

Professionals
/advocaat

LINK Lawyers | Family Law, Inheritance & Mediation

De Ruijterkade 143
1011 AC Amsterdam
Nederland

020 261 0002
http://www.linkadvocaten.nl/

Van Kaam Lawyers

Oosteinde 3
1017 WT Amsterdam
Nederland

020 421 2040
http://www.van-kaam.nl/nl/