Advocaat Obbicht

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Obbicht?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Obbicht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Obbicht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Obbicht gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Obbicht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Obbicht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Einighausen, Guttecoven en Grevenbicht bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Obbicht

Indien je een advocaat in Obbicht zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Obbicht als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Obbicht een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Obbicht is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Obbicht een serieuze taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Obbicht je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Obbicht
 • Ontslag aanvechten in Obbicht
 • Personen- en Familierecht advocaat Obbicht
 • Arbeidsrecht advocaat Obbicht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Obbicht
 • Strafrecht advocaat Obbicht
 • Letselschade advocaat Obbicht
 • Ondernemingsrecht advocaat Obbicht
 • Civielrecht advocaat Obbicht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Obbicht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Obbicht

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Obbicht een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Obbicht kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Obbicht. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens doorgaans een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Obbicht is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Obbicht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Obbicht

Om de geschikte personen in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Obbicht. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Obbicht. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Obbicht. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Obbicht jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Obbicht

Een jurist in Obbicht is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Obbicht niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Obbicht uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Obbicht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Obbicht.

Letselschade advocaat Obbicht

Mogelijkerwijs denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Obbicht voor je te laten starten, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Obbicht te treffen. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Obbicht om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Obbicht.

Letselschade advocaat Obbicht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Obbicht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Obbicht

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een verstandig plan om offertes aan te vragen bij de diverse bureaus in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Obbicht krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Obbicht die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je ook verzekerd van capabel advies op maat.

Dan hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Obbicht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Obbicht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Obbicht

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Obbicht zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Obbicht te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Obbicht is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Obbicht aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Obbicht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Obbicht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Obbicht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Obbicht

Eersterangs advocaat gevonden

9 september 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Tim van Loon

Tijd voor actie

29 augustus 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
Vlot de offertes gekregen en een passende advocaat gevonden.

- Barry Hoekstra

Zoals verwacht

23 augustus 2023

Goed aanbod ontvangen.

- Marjolein Groen

Vertrouwde partij

18 augustus 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Goed!

- Christian de Graaf

Eind goed, al goed

10 augustus 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Cornelia van Wijk

Uitermate bekwaam

27 juli 2023

Mijn jurist had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Annemieke van der Horst

Zoals verwacht

23 juli 2023

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Remco Timmermans

Meest deskundige jurist van het land

12 juli 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Rob van der Laan

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

3 juli 2023

Er is in onze zaak door de raadsman degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Jessica Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Obbicht

Bekkers / Bart

Rijksweg 165
3630 Maasmechelen
België

+32 89 76 62 92
http://www.bartbekkers.net/

Crombag Oehlen Advocaten

Wolfeynde 4
6191 EB Beek
Nederland

046 457 0820
http://www.crombagoehlen.nl/

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/